Gamze255 Kızlar 33. Haftama yeni girdim doktorum sezeryan mı normal doğum mu karar vericez dedi daha sonrada çatı muayenesi olucakmış. Nasıl oluyor biraz korkuyorum 🤦🏻♀️
Umudayolculuk36 Gamze255 bende merak ediyorum ben sordum 32.haftada bana ilerleyen haftada dedim 35.haftam olacak gidince doktora yapar mı hazırlıksızım bende
Eymen72 Gamze255 çatı muayenesi öyle anlatıldığı gibi değil bende korkarak çıktım çatıya doktor iki parmağıyla Altan muayene ediyor en fazla 10 saniye sürdü. Yani ağrım oldu çok kötüydü diyenleri anlamıyorum normal ilişkiye girildigi gibi oyle düşünün
Semiha_ Gamze255 ben 35+4 haftalığım şuan doktorum 37. Haftada yapacağını söyledi çatı muayesini ama öyle abartıldığı gibi çok ağrı acı olacağını düşünmüyorum
61hnd Gamze255 ben bugün oldum çok abartılıyordu çok korkarak gittim ama hiç anlamadım bile Çok az bişey sürüyor korkulucam hiç bişey yok canım merak etme 🤗
Elifinannesii_ Eymen72 Bugün ben hastaneye gittim 32+ 4 haftalığız rahim ağzı uzunluğum kısaldığı için doktor alttan muayene etti birde 2 parmağıyla baktı 1 cm açılman var dedi çatı muayenesi o muydu ya 😬 benim anlık oldu ilk defa da olduğu için pek bilgim yoktu
eaktr Eymen72 aynen doğru diyor. Kendinizi kasmayın eden nefes alıp verdiğinizde bitmiş oluyor zaten☺️
Eymen72 Elifinannesii_ Benimde ilk yani parmağı sokmadan once baya korktum sokup cikardi aval aval doktorun suratına baktım öyle bumuydu diye. 2 cm açıklık var dedi ama anlamdım bı belirtim yok doğum için
Elifinannesii_ Eymen72 Bana da eldiveni takti biraz acıtır ama kasma dedi birazcık acıdı ama normal yani eğer çatı muayenesi oysa o kadar basit bişeymiş ki korkulacak bişeyi yokmuş 😂
havvagulaktas Gamze255 korkulacak hiç birşey yok ben iki hafta önce hastanede yattım 2 saatte bir gelip alttan muayene ettiler öyle kasılacak pek birşey yok rahat olmanız gerekiyor