Dilekcnkn Kızlar , mevlüt için hediyelik yaptırmayı düşünüyorum, instagramda güvendiğiniz sayfa var mı veya başka bildiğiniz sayfada olabilir.
lavininannesii Dilekcnkn ben yaren davetiye diye bir sayfadan yaptırdım fiyatı da uygun memnun kaldım. İnternet sitesi de var😇
Calisananne25 Dilekcnkn bu pandemide mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz gerçekten🤦🏼♀️ virüsün, hastalığın kimde olduğu belli değil az kişi bile gelse evde kapalı ortamda oluyor ne bileyim biz yapmıcaz yani asla düşünüyoruz. Mevlütte herkes topluca geliyor çünkü o yüzden. Pandemi olmasa yapardım ama 🤷🏼♀️
Dilekcnkn Calisananne25 Ben 3 oğlumada mevlüt vermedim ev aldık vermedim evimde bir kuran okunsun istiyorum genelde gelen kişiler gelicek zaten niyetimi ettim oğlum yoğun bakımdan çıksın hayırlısıyla 40’ı çıkınca mevlüt vericem dedim eşimde kurban kesicem demiş bakalım önlemimizi alıp yapıcaz artık
cigdem4154 Dilekcnkn evet yapıyorum istediğiniz modeli atın isterseniz bakayım 😊 instangram kullanıyorsanız eğer cici.atolyem burdan ulaşabilirsiniz isterseniz burdan da yardımcı olabilirim