Merhaba kızlar, bugüne kadar her doğum hikayesi gördüğümde sabırsızlıkla okudum ve buraya ben ne zman yazacağım diye düşündüm. Bende kızıma kavuşmak için can attım ve şimdi hikayemi sizlerle paylaşmak isterim ☺ biraz uzun olabilir 🤭
39+0 da haftalık kontrolüm vardı gecesinde uyuyamadım sürekli lavaboda idim uyku yok enerji tavan son 2 günde deki enerji fena idi yaptıklarımı söylemeyeyim 😂 Neyse sabah kalkıp kahvalti yapıp eşimle ve kızımla 5 dk mesafede olan Esenler Medipole geldim nst bağlandı önce gayet iyi hicbir şey yok. Dr.um alttan Muayane etmek istedi baktı ki 3 cm açıklık var biraz da suyumuz azalmaya başlamış seni bugün göndermiyorum yatişını yapalim dedi beni bir heyecan aldi ben bi gidip geleyim eve dedim olmaz dedi kaldım hastanede eşime ve 4 buçuk yaşında kızıma sımsıkı sarıldım ve ayrıldık beni doğumhane sancı odasına aldılar hazırladılar. Ben çok iyiyim ama sancı yok gülüyorum felan laylamlom yani 😆 ilaçlar verilmeye başlandı suni destek başladı öğlen 1 de. Pilates topu verildi ve hareketleri yapmam söylendi hepsini fazla fazla yaptim kızıma kavuşmak için hızlı hızlı durmak yok. Annem kardeşim yanımda tabi bana gülüyorlar bu nasil doğum diye ne gülüyormuşum 😂 Kızıma kavusucam neden gülmim suniye de dayanmaya çalışıyorum☺ 🧿 arada doğumhane gidip geliyorum açıklık için. suyumu patlattılar bebek daha hızlı aşağı insin diyemis el muayenesi devam etti Artik sancı sıklaştı 3 gibi beni duşa soktular sıcacık 30 40 dk duşta kaldım tabi sızlanıyorum ama sıcak su rahatlatti ve yumuşattı rahmi sancıları nefesle ve hareketlerle kontrol etmeye çalıştım. Kurulandim ve tekrar doğumhane odasına alındım bakıldı ki 7 cm olmuş ve artik ordan çıkamadım Ebemin harika yönlendirmesiyle sohbet muhabbet ederek sancıları nefesmle kontrl etmeye çalıştım arada psikoloji düşüyordu yapamicam mi diye ama sonra sanci geçince kendimi toparlayıp biradan bitecek az kaldi diyerek kendimi farklı şekillerde motive ettim ebemin desteği de var tabi 💕 sürekli alttan muayane edildim. Çatal den inip her sancı geldiğinde eğilip ıkındim. Tabi bu arada hic susamıyorum herşeyi soru-yorum ☺Ebem perine masajları yaptı o biraz canımı acıttı 🤦🏻♀️Ebe çok iyi gidiyorsun hadi dedi doğucak doktor nerde gelsin dedim ebemin eline doğmaya niyetim yok🤷🏻♀️ neyseki doktor da geldi hadi son 2 ıkınma dedi ve tüm gücümü topladım sancı gelince hep altan muayne ve ıkındım nefesim yetmedi bi an defalarca ıkınıp durdum bana destek verin dedim biraz karnımdan destek aldim ve aynı zamanda ikindim da ve bir rahatlama hissi ile bebeğim doğdu 🐣 o kadar rahatladım ki öyle güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese bu anı yaşatsın inşallah 🤲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Benim hikayem böyle suni sancı kötü birşey değil dayanabilecegimiz bir güç vermiş rabbim bize☺ uzun oldu ama yazmak istedim her detayı ☺
Rabbim isteyene nasip etsin doğuracaklara kolay doğumlar dilerim sağlıcakla bebisler gelsin inşallah 😊