dilaraozgur KIZLAR💘 2 kez dusuk yaptim kanamayla. Sonra genetik testi yaptirdim. Kan pihtilasmasi cikti ve doktor dedi iyiki yapmisik bu testleri resmen hayatini uzattik senin simdi daha bilgili olacaksin. Igne ve folik asit kullanacagim ama bu ay deneme yapmayacagiz ilk once tedavi olayim Aralikta denemelere basliyoruz yeniden Allahin izniyle✋🏻 Kan sulandiricidan kac zaman sonra hamile kaldiniz?
Jan91 dilaraozgur Hayir bence yalnış anlaşılma var, kan pihtilasmasi olduğu zaman hamile kaldiktan sonra hergun evde kendine iğne yapiyorsun, bu tedavi değil hamileleyi sona kadar saglik li bir şekilde götürmek icin olan iğneler, önceden yapilmiyor
Ozlm007 dilaraozgur bende iki kez düşük yaptım o testleri de verdim bişey çıkmadı klomenle hamile kaldım hemen ilk ayında yumurta çatlatma hapıymış galiba 5 tane bişey var içinde neyse hamile kalınca o kan sulandırıcı iğneyi ve progestan verdi iğne de hapta bebeğin gelişimi sekteye uğramasın diye veriliyor öncesinde iğne kullanmazsın vitamin verir belki onları kullanırsın değerlerin düzelsin diye
marbling10 dilaraozgur kan sulandırıcının hamilelikle bir alakası yok ki onu kullanınca hamile kalınma gibi bir durum olmaz siz bence yanlış anlamışsınız. Kan sulandırıcı sizin hayatınız için önemli, gebelikte de bebeğin sağlığı ve yine sizin sağlığınız için önemli. Hamile kalmaya hiçbir faydası ya da zararı yok
Jan91 dilaraozgur evet ola bilir, iğne genelde hamile kaldiktan sonra kullaniliyor, hergun bir tane, hangi aya kadar kullanicagini doktorun soylenmeli bu hangi derecede kan pihtilasman olduğuna bağlı
Ozlm007 dilaraozgur bana doktorum vitamin verdi iki tane bide folik asit bir ay kullandım ikinci ay yani ikinci adetten sonrasına klomen verdi 5 günlük bir hap o ay hamile kaldım
dilaraozgur Jan91 peki cok tesekkur ederim canim simdi anladim. Ben yanlis anlamisim olayi😁 simdi daha da rahatladim. Aspirin kullanabilirim herhalde?
Jan91 dilaraozgur ben aspirin kullanma dim onu bilmiyorum ama doktor yazdiysa gerekli demek ki, inşallah iyi olur :)
2609nrgl dilaraozgur hayir sadece rahim filmi cekildi her ihtimale karsida sulandirici igne verdi işte