Selime28 Oznurkk bu gebeligimde henüz banada vermedi ama hastane değişikliği yaptım bide kaçıncı haftada renkliye geciyo bilmiyorum bakalım bana vericekmi ben de 24 oldum
smmamoms Oznurkk ben de imperial mağduruyum diğer hastanelerde renkli ultrason var mı bilmiyorum ama geçenlerde orduya gitmiştim orada baktırdım ☺️
Oznurkk smmamoms bende imperiale gidiyorum . Aslında medikal e de gidebilirdim ama ne bileyim imperiali geçtim. Mağdurum deyince bir korktum 😨
Turkan61 smmamoms bnde imperialde onur beye gidiyorum 6 yaşında kızım var şimdi ikinci bu 12 haftalık ilk kizimdada onur beye gitmiştim çok memnundum bende orduluyum eşim Trabzonlu
smmamoms Oznurkk haaa yok memnunum ☺️ Renkli ultrason için demiştim malesef hastanede o cihazlardan yokmuş ondan dolayı
Deletedmom_33 Zynpxx Cihazdan olabilir canım. Kendi doktorum bile resmi görünce ay ne kadar güzel çıkmış HD makineymis galiba filan dedi 😅 Benimkide 25+5 olduk daha vermedi yüz. Dün alıyorduk kapattı koluyla 🤣
Zynpxx Deletedmom_33 belkide benim doktorumun cihazına iyi diyordu herkes taki seninkini görene kadar😅
Nihaliko Oznurkk sana hak veriyorum çünkü bizimki de hep totosunu gösteriyor 🤭 süpriz yapacaklar herhalde 🤷🏼♀️🥰
ipekercan bende gordum kizimi renkli olarak ama normal verdi doktor yinede yuzu belli oluyo kizcemin bi daha gittigimde renkli olarak cekicem insalaahh