Didemmmmm Twinkle canım ben nisan ayında doğum paketi almıştım. Şuan fiyatlar artmış bir bilgim yok. Eşler girebiliyor
Twinkle Didemmmmm hangi doktora gittiniz pekimpaket almicam ben elimde renkli foto olsun istiyorum her muanede renklimi baktilar size
Didemmmmm Burcu_akbb ben nisan da doğum paketi almıştım 7000 TL ama şuan fiyatlar baya artmış sadece doğuma 7500 demişler arkadaşıma
Burcu_akbb Didemmmmm bana sincan lokman hekim 6500 dedi Sadece doğum 4500 dedi Ben sadce Birkere 4 boyutlu istiyorum Zaten riskli gebeliğim özelde doğum zor
Didemmmmm Twinkle benim doktorum şuan ayrıldı hastaneden ama Demet kokonalı ya giden arkadaşlarımda çok memnun. Yanlış hatırlamıyorsam 14. Haftadan itibaren hep renkli verdi 😉
Burcu_akbb Didemmmmm birkere gittim Siyah beyaz verdi Ama dr çok tatlı iyiydi Şuanda etliğe geçti orada uzak kalıyor
Burcu_akbb Didemmmmm şanslısınız benim dr bana 7 tane verdi kağıt kardeşime başka dr 1 tane Dr şans işi tamamen
Didemmmmm Burcu_akbb canım benim daha önce 2 tane kaybım oldu . Ben doktor ve hastaneyi çok araştırdım . Çok şükür en başından beri de memnunum 🙏🏻 Şurda 17 günümüz kaldı🙏🏻💙
ebrar6036 Deletedmom_33 21. Haftada bu kadar net oluyor mu yüzü ya bende 22. Haftada gidicem İnşaAllah görürüm 😍
betuss5 esmerbomba ozele gidiyorum her ay ucretsiz hem renkli hem renksiz veriyor .Muayaneye dahil yani
bebekpoyraz Melekhkn maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🤗 bize detaylı ultrasonda nazal burun kemiği küçük dendi aynısını yaşayan var mı acaba?
Deletedmom_33 Zynpxx Cihazdan olabilir canım. Kendi doktorum bile resmi görünce ay ne kadar güzel çıkmış HD makineymis galiba filan dedi 😅 Benimkide 25+5 olduk daha vermedi yüz. Dün alıyorduk kapattı koluyla 🤣