Oznurkk Melekhkn vallahi ben hem özele gidiyorum hem fakülteye ikisinde de renkli yok. Özelde ayrıca göstermesi için 700 dedi gittiğim hastane 😥
Selime28 Oznurkk canım belli bi haftadan sonra bebeğin pozisyonuna göre veriyo özeller ayrı bi ücret yok yani hastaneye göre değişir mi bilmiyorum ama bana ilk bebegimde her muayenede böyle renkli resim verdi
Eylemhasret Didemmmmm hangi hastane acaba bende özele gidiyorum 20 haftalık ama böyle renkli vermedi doktor
Didemmmmm Eylemhasret Ankara özel Akay lokman hekim hastanesine gidiyorum ilk aylarda renkli aldım diğerleri hep böyle renkli verildi
Deletedmom_33 _yagmurcuum_ ahahah. Benimkide bugün 3 saat şeker yüklemesi için aç kaldigimdan yerinde durmadı. Açlığa gelemiyor galiba şimdiden doğduğunda herhalde meme-biberon olur bu gidişle 🤣🤣
kelebekimm Melekhkn https://resimyukle.io/r/8J9ZXl1MiD babası gibi kaslarini çatmış bir Ela bebek fotosu bırakıyorum😍😍🥰
Didemmmmm Burcu_akbb ben nisan da doğum paketi almıştım 7000 TL ama şuan fiyatlar baya artmış sadece doğuma 7500 demişler arkadaşıma
Emleyla Melekhkn bana hem CD hem rapor hemde fotoğraflar verdiler birden fazla renkli olarak ultrsonda