Cemre07 Arkadaşlar hamileliğimin son günlerinde çok stresli gergin agrasif alıngan biri oldum eşimi de kendimi çok yıpratıyorum. Sonrasında kendime saçmalamışım diyorum ama o duygu geldi mi yönetemiyorum aynı durumu yaşayan önerisi olan var mı?
cocoblog Cemre07 bende öyleyim 35.haftadayım hiçbirşeye tahammülüm yok sıkıldım artık ondan mı riskli bi gebelik geçiriyorum başından beri ondan mı ağırlaştım herşeyin kısıtlandı ondan mı bilmiyorum ama 24 saat gerginim
Cemre07 Humeyrakrtl64 aynen bende öyle tahammül seviyem o kadar azki yanımda biri yüksek sesle konuştu mu ortam kalabalıklaştı mı bana bişeyler oluyor yeteeeer diye haykırmak istiyorum 😂 hele ki biri dediğimi anlamadığında ikinci kez söylemek beni çok yoruyor. Hiç çekilecek gibi değilim buaralar
Cemre07 cocoblog senin çok az kalmış inşallah zamanında sağlıkla yavrunu kucağına alırsın. Ben daha 8. Haftamdayım ve geriye kalan zaman hep böyle mi geçecek diyorum. Hasta değilim ama hasta gibiyim sinirli değilim çok sakinim ama 1 dk içinde nasıl olacağımı kestiremiyorum.Kahvaltı da Tavayla kavga ediyorum düşün 😂 Yarın kalp atışlarını duyacağız o muhteşem ses terapi gelecek inşallah 🙏
cocoblog Cemre07 Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoşlarımıza sen şuan en güzel dönemlerdesin tadını çıkar inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin🌸🌸💜