neslican0644 kizannesi_1004 aynen öyle sonuçta hastane ortamı tuvalete girip çıkacaksınız felan. Ewe gelince annem güzelce yıkadı terliği dışarda giymelik en azından 🤭 bu crocsun çakması 50 liraya almıştım
kizannesi_1004 neslican0644 var ben de çakması gayet rahat sadece rengi lacivert pijamalarım pembe,bordo ve siyah çok mu kötü olur yenisini alayim minya kararsizim🤣🤣
neslican0644 kizannesi_1004 ayy benimkide lacivertti 🤭 geceliklerim de gri pembe ve lacivertti. Hiç sırıtmadı. Aman millet acıdan zaten ayaklarımıza mı bakıyo 😆
HaticeBerkayBalat3103 @kizannesi_1004 ben Panduf aldım valla onu götürücem hastaneye evdede kullanılabilir yıkayadabiliyorsunuz 😀
kutlaym kizannesi_1004 lcw dan aldım, 59,90 a. Kapalısı da vardı ama ben sonra da kullanabileyim diye önü açık aldım, altı kaymaz. Fotoğraf atamıyorum ama bir bakın isterseniz 🥰
kediannesi60 BusraUras canım crocs modelin ismi hemsire terliği yaz demisim dimi orda akınal bella marka aldım
kediannesi60 kizannesi_1004 valla uyumu takma bende genelde koyu renk pijamalarım diye lacivert cakma crocs aldım🤣
BabyBabyy01 kizannesi_1004 benimde öyle Aralık sonu Ocak başı öyle süslü püslu terlige gerek yok bence ben direk crocs giycem
2melekannesi_ kizannesi_1004 bende açılıyor aslında Allah Allah🙈 hastanede giyeceğim pudra renk kalın şeritli plastik plaj terliği gibi bişey, evde giyeceğim ekru renk sade bir ev terliği lohusa takımı altına falan uyumlu☺️
Oznurkk kizannesi_1004 acaba ev terliklerinden bir tane koysam ben ayıp olur mu bir de onu almak istemiyorum 😥
Petyynut kizannesi_1004 crocs terliğim vardı onları götüreceğim ıslak zemine uygun olması daha iyi oluyormuş o tarz bir şey düşünebilirsiniz
patilibalik Yektasmom bunu aldığıma çok pişman oldum ben ayaklarım 35 36 benim 36 aldım arkaları acıttı. Çok tatlı duruyorlar diye aldım arkalarını kestim hatta o kadar kullanmak istedim ama olmadı…