Kbra240 minikanne- bence yemeyin 2 gün geçmiş zarari olabilir tamam atmak güzel birsey değil ama saglik daha önemli 🌸
nanna minikanne- kefir yoğurt vb bazı gıdaların skt üzerinden 1-2 gün geçse de kullanılma durumu var diye bir yazı okumuştum direkt yemektense çorba kek börek yapmak daha mantıklı
ctndg Bence direk yemeyin ama kek börek vs gibi şeylerde kullanabilirsiniz içiniz el vermiyorsa atmaya. Benim de yumurtalar çok uzun süre kalınca atmaya gönlüm el vermiyor malûm fiyatlar tavan bende kek börek poğaça kullanıyorum sizde öyle yapabilirsiniz.
Mimik alcang 🤓🤓🤓 uzerune bolca zeyrinyagi, biraz kuru nane ve corek otu🤣 kahvaltilarda sık sık yeriz biz…
Rainbow0126 minikanne- direkt yemeyin. Ya ben normal zamanda yerdim hamilelikte bir daha asla riske atmam. dolapta hafif ekşimiş yoğurdum vardı tarihine de vardı ama ekşimişti. Onu yedim midemden duramadım o gün.
minikanne- @Mimik alcang yedim kızlar. görek bakak ölcem mi kalcam mı🤣 hiçte bişey yoktu tadında valla güzel güzel yedim😂
Mimik minikanne- bisey olmaz Allahin izniyle ya… Birde o tarih tavsiye edilen, yani son tuketim degil… Ve uygun saklama kosullarinda…
minikanne- iremcannn1907 ya annem de dedi kayınvalidem de yoğurt bozulmaz ekşir dediler tadı da kötü olmayınca yedim iyi mi ettim kötü mü ettm bilmiyom teşekkür ederim yorumun için
iremcannn1907 minikanne- insan atmaya da kıyamıyor ama mevzu bebekler olunca bi acaba bişey olur mu da demiyor değiliz 🤷🏻♀️ Tadında çok bi değişiklik hissetmediysen bişey olmaz, küflenir ya zaten küf yoksa sorun yoktur sanırım 🙏
minikanne- Mimik hic dolaptan cıkarmadım, ben de öyle biliyorum yani insanlar zehirlenmesin diye erken yazıyorlarmış tarihi hayırlısı olsun bakalım tesekkür ederim canım