Bbbs Selam kızlar ben 21.haftadayım şuan için 2 kilo aldım..Karnım belirgin ama baya şuan..fazla kilo almaktan korkuyorum..normalde hep ideal kilodaydım ve ilk gebelik ne denli etki edicek merak ediyorum..Son aylarda daha mı kilo alınıyo?yeme düzenim hamilelik öncesi ile aynı normal yiyorum sadece meyve,su vitaminli şeylere daha ağırlık verdim..Sizde durumlar nasıl?
MerveeD Bbbs benımde ilk gebelıgım bende cok kılo almaktan korkuyorum normal kıloldayım ama suan 13+4 deyız 2 kilo almısım🙈😔😔😔
Boesie Bbbs Bende 21 haftaligim ama 5 kilo aldim simdiden🥺 Hic bulantim olmadi tabi oyle olunca istah acildi bol bol yedim😂 Neyse ki yuruyus yapiyorum umarim cok almam daha
Ozlem2904 Bbbs 32 haftaalik 9kg aldim. Başlarda keske biraz daha dikkat etseydim diyorum. Suan istahim cok acik doymak bilmiyor insan
Deletedmom177227 İlkinde nasıl bi iştahsa 46,5 la hamile kalıp daha 10 haftalıkken 49 kiloydum 😂 doktor dedi ki bu hızla gidersen 30,40 kilo alırsın, ama şimdikinde sıfır iştah 49la devam 😂
Deryy Bbbs ben daha 8.hafta başındayım 3 kilo almışım ya ikinci hamilelik bu arada İlkinde tam 12 kiloyla kapatmıştım Bu hızlı başladı gibi geldi şişmanlıcam die ödüm kopuyo 53 kiloyum tam😅
Gizemin-minnakI @Bbbs bence bünyeye göre değişiyor . Benim yatmak zorunda olduğum bi hamilelik oldu . 5. Ayıma kadar 10 kg aldım . Şimdi 29. Haftadayım +10 la devam ediyorum . Ama benim iştahım pek artmadı öyle . Bir de dikkat etmeye çalışıyorum. Akşam genelde ekmek tüketmiyorum . Her istediğimi yiyorum ama abartmıyorum. 3 aydır sadece 1 kg falan almışımdır . Nasipse son 2 ayım Kaldı . 3 4 kg falan ya alırım ya almam heralde . Doktorum da 12 15 kiloya kadar almak çok normal diyor . O yüzden tadını çıkarın. Herkesin bünyesi Farklı. Bana da herkes son 3 ay çok iştah artıyor falan demişti ama aksine bebek mideme baskı yaptığı için fazla yiyemiyorum.
Liyuzamom Bbbs 29+4 haftalığız 12.haftadan beri 9 kilo almışım doktorum çok kızdı 😔😔 yürüyüş yapıyordum +diyet ama ağrılarım oldu suyum gelir gibi oldu nöbetçi doktor yasakladı yürüyüşü hala yediklerime dikkat ediyorum ama kesin bi 2 kilo almışımdır cuma günü doktorum kesin kovacak beni 😁😁 diyetisyene git diye 🤷😁😑😑 valla yiyemeyince de çok mutsuz oluyorum çikolata tatlı abur cubur yemek istiyorum sürekli ne kadar tutsam da ağzımı bazen tutamıyorum kendimi kaybediyorum 😁