elisamoms_60 Kizlar ben 10 +2 günlüğüm suanlik bulanti halsizlik dışında sorunumux yok sizler nasl gdiyor doktorlarnz tahmini dogum tarihlerinixi ne zamn söyledi acaba
Kbrakrc elisamoms_60 bende 10+6yım tahmini Haziran 7 doğum tarihi benim de tek sıkıntım bel ağrısı ve karın ağrısı bulantılarım çok fazla değil artık geçti yavaş yavaş arada bir geliyor öyle
Jan91 elisamoms_60 bana doğum tarihi falan soylemiyor, erkek olduğu için mi bilmiyorum cok az konusuyor🙄 soru sormaktan biktim, heralde mayis sonu dusunuyorum insallah sezaryan için, bende mide bulantisi vardı cok prilam dr kullaniyorum
Domdom elisamoms_60 10+5 iz bizde ara ara bulantılar devam ediyor özellikle acıkınca 🥲 hazımsızlık çok fazla biraz yemeği kaçırsam dolan dur sonra 😅
elisamoms_60 Deniz2961 sadece 2 kere belirsiz akintiyla geldi ama doktor tebbir amacli verrdi geçti cok sukur ama hala devam siz niye kullaniyorsnz
Eteby elisamoms_60 11 haftadan merhaba bendede halsizlik ve uyku var sadece mide bulantım çok olmuyor çok acikirsam yada sabahları aç karnına oluyor genelde doğumda Mayıs 15 i ila 20 su arası alır muhtemelen sezeryan cunku
HaticeTutkun elisamoms_60 10+1oldu bugun 12 haziran gibi gozukuyo demisti doktor bulantilar fena gidiyo 7aylikta evde bebeme bakmaya calismakla gunler geciyo kilo kaybettim cok uykusuz ve surekli halsizim ama bunada sukur bakalim umarim saglikla kavusuruz
elisamoms_60 HaticeTutkun arasi yakınmış canim ondan zor gelir sana olsn allahim saglikli kucağına almayı nasip etsn ikisi bir büyür yardimcin olsaydi rahat edersn benim annemler yakin bazen o goturyor kizimi uyuyorum gerçi kizim akilli sağolsun sne uyu ben oynuyorum diyor 😁
Deniz2961 elisamoms_60 Pregastan kullniyrdum 9 hftdam değişti doktor dupbaston sanrm.boyke bir ilaç verdi