Gozdeonay 93 kiloydum ben hamile kaldığımı öğrendiğimde 4 haftalikti suan 9 haftalik ona giricez 3 kilo vermişim ama sonradan ne kadar alirim ne kadar almam gerekli bilemiyorum nasil besleniyorsunuz ben çok yiyemiyorum
mirayveannesiii Gozdeonay Ben 9+1 im 94 kiloyla başladım gebeliğe🥺🥺 92 yim şuan ve iştahım yok zaten çok hep kuru yemiş meyveyle besleniyorum az az yemek yiyorum zaten yiyemiyorum inşallah çok kilo almadan bitiririz 🥺
Busra_Yildiz Gozdeonay 96 ile hamile kaldım öğrendiğimde 6 haftalıktı bir süre kilo verdim hep 92 ye düştüm. 30. Haftada 104 olmuştum şuan 33+4teyim 102 ye düştüm 🤷🏻♀️
busrakoylu Gozdeonay canım 88 ile hamile kalmıştım 84e kadar düştüm ilk zamanlarda iştahsızdım ama sonradan açıldık maşallah mı desem🙈 şuan 94 ile 20+3 devam bakalım hayırlısı onlar sağlıklı olsunlarda kiloyu takmıyorum ama kilolular fazla almıyor diye genelde duyuyorum🧿
Tazeanne0134 Gozdeonay valla canım ilk hamileliğim de 92 ilk hamile olduğumu öğrendim sonradan 5 kilo verdim ve 8 kilo aldım ama 6-7 .aydan sonra
Gozdeonay Busra_Yildiz bebisin kilosu nasil peki hem kilo almak istemiyorum hemde ya böyle giderse zayıflarda bebeğim kilo alamazsa diye endişeleniyorum 🤦🏻♀️
Busra_Yildiz Gozdeonay 33 de kontrolümüz vardı kilosu 2.100 gayet iyi dedi doktorumuz 😊 sen ne yaparsan yap bebek alacağını alıyor zaten hem çok kilolu demek sağlıklı demek değil aksine bence doğum için vs zorlar yani. Doktorunun söylediklerini referans al sen başkasını dinleme herkesin bebeği farklı 🌸
Gozdeonay Busra_Yildiz evet bende öyle düşünüyorum zaten bizim için yeterince zor olacak cok yaklaşmış sizinki sağlıkla gelsin inşallah kolay olur 😍
Busra_Yildiz Gozdeonay amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimizin yavrusunu bağışlasın Rabbim 🌸
Gozdeonay busrakoylu masalllah canım ikiz herhalde senin oyle derler benim annemde almamıştı kardeşimde normal di aslında kilosu benim kadar yoktu ama iç karnı genismjs ne karnı belliydi ne de çok kilo almıştı bana çekersen verirsin bile kilo diyor bakalım 😊
busrakoylu Gozdeonay sağol canım benim size de maşallah Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🙏🏻🧿 Evet kuzum iç karın geniş oluyo karın kasları da güçlü olunca ilk hamilelikte çok karında çıkmaz fazla da kilo almayız gibi hadi hayırlısı bakalım🙈😅😅❤️