Nslhn97 Kulağa hoş gelen çok fazla duyulmamıs Erkek bebek isim önerileri alabilir miyim ? Karan ismi sizce nasıl ?
Muhammedimm Nslhn97 inşallah Eğer oğlum olursa Muhammed Kerem istiyorum inşallah Allah’ın izniyle ☺️☺️
pelince34 Nslhn97 bende sizin gibi duyulmamış isimler araştırıyorum. Benim bulduklarım Ilgar, arlin, arben, gurur, asilhan, asrın,demren, efran, eftal, dora. Bunlar bugüne kadar bulduğum değişik gelen isimler.
Nslhn97 pelince34 ozaman sürekli paslaşalım bende kulağa hoş gelen duyulmamıs ve Anlamı güzel isim arıyorum ☺️
Tuba_2013 Nslhn97 ilk oğlumun adını Çınar koyduk simdi 2. çocuğum geliyor oda erkek onu da toprak koycaz allah nasip ederse 🙈
Bsraa34 Siz böyle isimler bakıyorsunuz yine ben 37 haftalık oldum hala isim bulamadım eşim hayri istiyor baba adı olduğu için ama ben 1 . İsim yani önüne bir isim bulamıyorum 😖
Tosmikinannesi İsim belirlemek ne kadar zor şeymiş🤷🏻♀️ Güzel dediğim isimlerde bile oğluma seslendiğimizi düşünüyorum hiç biri içime sinmiyor. Nasıl karar veriyorsunuz siz😄 ben bu kadar çok mu kararsız biriymişim 🤔🤭😵💫