Alini Kızlar lama gibi sürekli tükürüyorum. Sizler ne durumdasınız. Doktorum bunun psikolojik bir durum olduğunu hamilelikte gebelerin lamaya dönüştüğünü söylüyor inanamadım herkes benim gibi mi? 🐒 😄
minikanne- Alini ahnahha güldüm bacım affet😂 miden bulandığı için mi yutamıyosun acaba bende öyle bişey olmadı
blueberyy00 Alini ya doktorunun dediği dogru da olsa valla söyleme şekline çok güldüm 😂😂 Allah yardımcın olsun bir an önce geçsin bu pskolojik lama olma durumun umarım kolay değildir öyle yaşamak
Alini minikanne- Çok kusuyordum şimdi kusmalar azaldı ama sürekli tükürüyorum hamilelikte sık rastlanılan bir durum olduğunu söyledi doktorum bende halime çok güldüm bir nevi hastalıkmış 😆
Alini blueberyy00 Valla artık doktordan sonra tükürüğümü yutmaya çalışıyorum ama bu seferde balgam yutmuş gibi hissediyorum 🙈 Lama hamileler nerde!!! kendimi tuhaf hissediyorum bana yoldaş olurlar diye yazdım benim gibi kimse yok galiba 😂😂😂
blueberyy00 Alini valla kendi tükürüğünden de miydesi bulanani duymuştum 🤭🤭 ama doktorun saolsun onlarin lamaya dönüştügunu şimdi öğrendim vardır illaki yalnız değilsin bence