Vmerve Zeliss_kkuzu şuan 10+5 kalp atışını 6. Haftada duyduk yarın bebişim nasıl diye kontrole gideceğim 💓
Zeliss_kkuzu Vmerve umarim sağlığı yerindedir ben cok heyecanlıyım korkuyorum garip duygular var icimde
Vmerve Zeliss_kkuzu ilk gebeliğiniz mi ☺️ Kalp atışını duyunca tüm korkular stres gidiyor emin olun ben anladım ki yaşamım boyunca duyduğum en güzel en anlamlı sesmiş bebeğimin kalp atış sesi 🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
asdfg3 Vmerve bi kalp atışını duyduğunda bide ultrasonda hareket ettiğini görünce.. hareket ettigini görünce cok duygulanmistim☺
Zeliss_kkuzu Vmerve evet ilk gebelik o günü sabirsilikla bekliyorum butun korkular gececek onu duyunca cok daha iyi olucam desarj biliyorum 🥰 Amin insallah Allah hepimizinkini sqg salim kucağımıza almayi nsip etsin. Olmayanlar da kulaklarını dolsursun rabbim.
Vmerve asdfg3 ben daha hareket ettiğini göremedim kaçıncı haftada görebilirim ☺️ Aslında benimde içimde ufakta olsa korku oluyor iyimi kalbi atıyor mu diye evham yapıyorum birazcık
Zeliss_kkuzu asdfg3 sanırım bnde de oyle olucak kalbim pır pır 🧚♀️ bnde hic mide bulantisi olmuyor ya bi sıkıntı yoktur dimi
asdfg3 Zeliss_kkuzu ay sakin oyle deme bende midem bulanmiyo niye bulanmiyo diyodum 2 aydir ağlıyorum. Insallah hic bulanmadan gecer hamileligin cok normal herkes ayni olmuyor dua et hic bulanmasin