2melekannesi_ hs_mutluluk16 yaaa mutluluğunu yerim onun ayy bir ömür hep mutlu sağlıklı olsunlar inşallah 🤗
annesi_ 2melekannesi_ 35+5 haftalığım kendini duvardan duvara vuruyomuş gibi yapıyo resmen son haftalarda hareketler kısıtlanıyor diyorlardı valla hiçte öyle olmuyo daha çok hareketlendi bu cimcime beni mahfediyo resmen çıkarın beni diyo😆az kaldı 18 gün çıkacaksın kızım diyorum 😄
2melekannesi_ annesi_ evet ya dimi hani yeri daralacaktı hani daha sakin olacaktı🙈 aman olsun sağlıkları yerinde olsun da analar çeker yükü biz tekmelere de razıyız diyorum zaten gebeliğe dair tek özleyeceğim şey heralde içimdeki kıpırtıları🤗
annesi_ 2melekannesi_ Valla bazen yeter doğurmak istiyorum diyorum ama düşündüğüm zamanda özlicem heralde karnımda olduğu günleri çok değişik duygular ya sağ sağlim kavuşuruz inşallah canım 🤲🏻🤲🏻
alyaninannesi2 2melekannesi_ bilmem hiç sormak aklıma gelmedi haftaya randevum var unutmazsam soracağım inş ben açaba diyorum uykudan falan mı irkiliyor başka birsey gelmiyor aklıma 😂
2melekannesi_ Black-34 yumrukları sanki daha minik oluyor ya onu tam anlamasam da hissediyorum böyle küçük bi yumru geliyor elime dokununca ya eli ya dirseği diyorum ceviz kadar falan ama bu titreşimler bayaa sarsıntılı yani komple oynuyor😅😂