Didemmmmm Crcs farklı desen yolluyor falan yazıyor du yorumda ben iletişime geçtim. 2 güne istediğim ürün geldi😉
Yektasmom nevarneyokk bana teyzem bunun el örmesini yaptı içine pazen dikip, onun torunları da kışın doğmuştu çok severek kullanmışlar, bence kış için çok kullanışlı olur.
nevarneyokk Yektasmom El örgüsünü çok istedim . Kayınvalideme çok söyledim ama örnek bulamadığı için yapamadı 🥲
nevarneyokk Ilkmeyvem Bunuda görmüştüm trendyolda evet bu da çok güzel 💕 Nisanda da eser belki ya kullanırsın . Kullanmasada boşver heves ettik aldık kime ne 😀
Papatya-Kokusu nevarneyokk Hiç gerek kalmadı dısarda zaten bebek arabası pusetle dolaşıyor mecbur evde desen sıcak zaten bir iki kere evde içine koymusumdur o kadar o kadar hevesle 50 tlye almıstım zamanında 😊
nevarneyokk Angelim Etmeyeceğim kuzum baktıkça sevdim bi gözüme hoş gelmeye başladı iyiyce artık et deselerde etmem 😂
zeynepin_annesiiii Ozlemdiril bende doğmadan önce kafam çok karisiyodu yeter mi yetmez mi kiyafetleri gözüme az geliyodu ama . Fazlasıyla yetti valla hatta hergun başka bişe giydirmiyorum ve daha giymediği birshru şey var küçüldü bide çoğu yani diyeceğim o ki fajla bişe almaya gerek yok
Evelynn nevarneyokk benim kayınvalidem aynısını kendisi ördü bir heves verdi bana. Sağolsun zahmet etti ama bir kere bile kullanmadım. 20 aylık oğlum şu an hiiiç yerinden bile çıkarmadım. Zatem belli bir aya kadar ana kucağında yatırdım üzerinde bir battaniye yetiyordu evimiz sıcaktı. Sonra yaza geçtik diğer kışta direk uyku tulumu aldım zaten.
nevarneyokk Evelynn Anladım kuzum iptal etmeyeceğim ben ama kullanmak istiyorum fiyatıda uygun geldi 😊
muges44 nevarneyokk Pembesini aldım civilden. İçi yumuşacık, çıt çıtlarıda çok güzel kapatıyo sarıp sarmalıyo bebeği. Hastaneden çıkarkende bunla pusete koydum, daha bugün topuk kanınada bunla götürdüm🥰İptal etme canısı, al derim
nevarneyokk Güncelleme ❤️ Kargom geldi bu sabah beklediğimden daha güzel çıktı hem kalınlığı hem büyüklüğü çok güzel almayı düşünen olursa hiç tereddütte kalmasın çok rahat 6-7 ay bile kullanılır 🥰