Busra_Yildiz nevarneyokk aayy buna benzer bir tane de ben aldım owli marka sanırım 😍 battaniyeye sarıp sarmalamaktansa bu tarz kundak gibi bişey daha mantıklı geldi gönderme bence çok işimize yarayacağını düşünüyorum 👍🏻
inva patilibalik bende bunu düşünüorum ocakta doğacak kaç aylık almalıyım sizce kullanabilirmiyim e bebekte bitmiş trendyolada güvenemiyorum be zaman aldınız stok güncellenirmi acaba
patilibalik inva ya sanki öyle aylık diye bir seçenek yoktu bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum oldu baya alalı birde trendyolda satıcının yorumlarına bakın çok sıkıntı çıkmıyor trendyoldan
QueenMommy nevarneyokk Ben ona benzer 95 tlye aldım daha uygun Ama seninkide güzelmiş Benimki bu https://ty.gl/ocfmpluo6b
Belacivciv nevarneyokk Şöyle bi şey pusete uyumlu kemer yeri falan var, türkiyede de benzeri vardır mutlaka
Busra_Yildiz inva canım ben çok beceremiyorum bu link işlerini yukarıda @patilibalik paylaşmış aynısı benimki de ben Trendyoldan almıştım ama
Busra_Yildiz nevarneyokk link yok kanka cahilim ben o konuda 😂😂 @patilibalik paylaşmış aynısı benimki de 😁🤓