Minik1baby Sefaannesi anacim benim bebek 36 haftalık 2500 ne yedin ne içtin ne dedilerse yaptım ama almıyor kilo ben çok üzülüyorum bu duruma. Yumurta kaşar süt cici bebe herşey denedim olmuyor sen napıyorsun? Haplarimida içiyorum hiçbir şeye yaramıyor sanırım
alyaninannesi2 Sefaannesi benim 33 te 2600 dü önde dedi doktorum 🙄 baya tedirgin etti beni dikkat et yemene içmene dedi de nerdeee. Şimdi haftaya gidicem 35+3 oluyorum inş 3100 den fazla çıkmaz yoksa normal doğum sıkıntı
bebegimizibekliyoruz1 Bebek9 hapla alakası yok tüm verilenleri kullanıyorum 8 buçuk aylık hamileyim sadece 6 kilo aldım
Laleozkan_09 Bebek9 ben 8 aylık hamileyim vitaminlerimi hep kullanıyorum 55 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum. Başlarda mide bulantısından 52 kiloya kadar düşmüştüm. Bence vitaminlerinizi bırakmayın. Yediklerimiz maalesef yeterli olmuyor. Kan değerleriniz düşebilir
Bebek9 bebegimizibekliyoruz1 bana içtiğim su yarıyo o zaman 😑 neyse sağlıklı olsun da kilo yine verilir
Sefaannesi Minik1baby benim kızım var çok hareketliyim özellikle yediğim hiçbirşey yok inan ki normal beslendiğim düzen hiç değişmedi kızım geriden geliyordu iki hafta hep oğlumda önden geliyor kızım 35+ 5 doğdu
Deryakadir Minik1baby merhaba benim de 34 haftalık 2700 kilo yoğurt yiyin ya da ayran olarak için tahin pekmez ben bunları yedim süt de bi ara içiyordum
Dugisim Minik1baby Ben de öyleyim 34+5 im bugün gittim 2350 gram. Doktor kötü değil diyor ama çok dikkat ediyorum almıyor. Kızım da 2850 gram doğmuştu. Genetik galiba.
Bebek9 Laleozkan_09 abur cuburda yemem nasıl aldım bu kiloyu anlamıyom vala ya . Kendime baktigim da hiç kilo yok ama tartıda var
Sefaannesi alyaninannesi2 endişelenmeyin pik noktaları bebeklerin her hafta aynı kiloyu almaz o hızla yani
Laleozkan_09 Bebek9 bebeğin kendi kilosu var , plesanta var, bebeğim suyu var. Biraz da bizler alıyoruz o yüzden tartının yüksek göstermesi normal. Zaten doğumda bi 10 kilo kesin gidiyor. Kiloya takma kafanı bebeğin sağlığı daha önemli😘😘