Sibel_l3 Uygun fiyatlı park beşik öneriniz varmı kızlar, ahşap beşikte olur, sabit beşik istiyorum, otomatik beşik aldım bide sabit büyük olsun istiyorum ama fiyatlar uçuyor yardımcı olur musunuz denk geldiğiniz vardır belki🙄🙂
bebegimizibekliyoruz1 Sibel_l3 ben büyüyen beşik aldım sonuçta o beşik parası verilicekti mantıklı olan büyüyen beşik almak oldu bizim için üst kısmı beşik bi süre sonra beşiği çıkarıp yatak koyup baza olarak kullanılabiliyor
PrensesFiona Sibel_l3 elele madre anne yanı park yatak ile yoyko anne yanı arasındayım. İkisinide kullanıp memnun kalan çok. 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş.
asenacicek Sibel_l3 ben bundan aldım https://ty.gl/u8f4qpnx44 doğduğunda yatağımın yanında bitişik durucak. Büyüdüğünde de kendi yatağı haline gelicek.
Nurayaselduru Sibel_l3 merhaba ben trendyoldan babywhen Bw 1020 sallanır sabitli beşik aldım çok memnunum hem sallanır hem sabit kullanılıyor
sdadcr Otomatik beşik sabitlenmiyor mu canım? Şimdi ben 2.ye hamileyim ilk bebeğime boşa masraflar yapmışım bir sürü evde 2 beşiği var birde hamak beşik+anakucağı sadece yatak odasındaki beşikte uyuyor birde gün içinde koltukta rahat ediyor 😃 16 aylık
Sibel_l3 sdadcr küçük salıncak tarzı heryerde gider yani, 6 aydan sonra dönmeye başlıyor ya hani bende geniş bı beşik olsun istiyorum rahat hareket edebileceği sabit 🙂