Aysegul354 Idrarda enfeksiyonum çıkmış ilac tedavisine başladi doktorum korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye 😔
hs_mutluluk16 Aysegul354 herhangi bir erken doğum tehlikeniz yoksa korkmayın bence ilaçlarınızı kullanın bol su için 🤗 ben aynı dönemde hem enfeksiyon hem erken doğum riski yaşıyorum öyle bir ihtimal yoksa içiniz rahat olsun o bebeğe ulaşamaz :)
aygnaygn Aysegul354 bende bugun gittim doktora buraz önce cikms sonucum bende de enfeksiyon cikms cok uzuldm dusuk riskim de var rabbim evlatlarımızı korusun insllab ya
35CD35 Ilac verdigine göre bi zarari yoktur bence kullnmasan enfeksiyon bebege bulasma riski oluyormus😕
rabia3561 Aysegul354 korkmayın hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Bebeğim gayet sağlıklı iyi düşünün bol bol su tüketin. İnşallah geçer.
hs_mutluluk16 Aysegul354 geçer geçer benim öyle bir riskim varken atlattım her şey normalse hemen gider🤗 bol su içip dinlenin
rabia3561 Aysegul354 inşallah düzelir. Siz üzülmeyin yeter çünkü üzülmeniz kafaya takmanız bebeği daha çok etkiler.
aygnaygn hs_mutluluk16 sizin nasl gecti acaba değeriniz kacti cok korkuyrm dusuk riskim de var bebeğime bir şey olcak diye endişeliyim su zaten içiyordm 3 lt kadar her gun nasl oldu anlamdm:(
guzel_anne1 Aysegul354 o herkeste illa ki az ya da çok görülüyor kuzum. Bol bol su iç inşallah hemen geçer
Merve-0535 Aysegul354 idrar da hangi değer enfeksiyonu işaret ediyor. Yüksek olan hangisi acaba. İsmi nedir yani
hs_mutluluk16 aygnaygn benim de erken doğum riskim var :( bol su içip dinleniyorum ve taze meyve sıkıp içiyorum faydası olur mu bilmem ama idrar rengim düzeldi geçmiştir herhalde yani😂
aygnaygn hs_mutluluk16 ayyy insllah geçmiştir rabbim sifa versin size de değeriniz cok yuksek miydi acaba bende yarn gidim doktora ilac kullandnz mi