Momlife1 Yavasi 37+0 1 hafta hiç olmadı 34 haftadan sonra 2 haftada gittim 36 da 10 gün sonra gel dedi bir problem yoksa haftada bire düşmüyor haftayada doğurmazsam 1 hafta sonra çağırdı belki 🤣
Dilekleklek Yavasi 36 dan sonra haftalik aliyor Ben persembe gitmistim yarin gidecegim Enfeksiyon kanimda var o yuzden biraz erken gel dedi Kismetse haftaya p.tesi de dogumum var
Esra-57 Yavasi 31+3 günlüğüz bugün gittim 35 haftalıkken çağırdı ondan sonra da hafta 1 kereye düşürür diye düşünüyorum nst vs
MinikMucizeninAnnesi 31+6da gittim en son 35te birdaha çağırdı. Sonrasında kontrolleri sıklaştıracağız dedi bana ☺️
esmer3 Ben 36′ya kadar ayda bir gitmeyi düşünüyorum 36 dan sonra haftada bir gidilebilir doğuma 1 ay kalmış oluyor çünkü erken doğum riski yoksa eğer
Aselinkooo Yavasi kaç haftalık sın ki Canım doktor özellikle bişey demedi ise bekleyebilirsin. Sıkıntı olunca ekstra çağırıyorlar söylüyorlar
Aselinkooo Yavasi 32 de gidin isterseniz Nst de yapar 😊 sonrasında der 2 hafta da 1 gel diye büyük ihtimalle. Sorun yoksa 36dan itibaren de diyebilir. Bişey demezse de siz sorun. Kontrole nezaman gelmem gerekir diye
Esra-57 Yavasi hayır yapmadı bence erken zaten henüz bu sancı vs var diye gidenlere nst yapıyor ama benim herhangi bi sıkıntım yoktu açıkçası ☺️