Burcinkys Dün akşam kanamamın olmasıyla ve sancımın başlamasıyla hastaneye gidip normal doğum isterken spinal sezaryenle kızıma kavuştum merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar
Feyzabeyoglu Burcinkys doğum sonrası baş ağrısı yaşadınız mı? Bunun için ne yaptınız Bide sütünüz hemen geldi mi
Cocolingo Burcinkys klasik sorular olacak ama işlem sonrasında uyuşukluk geçince ağrınız çokmuydu, yürümekte ilk ayağa kalkmakta zorlandınızmı, ilk gördüğünde neler hissettin 🤗
Burcinkys Aysegul19- bel ağrım inan ki hiç olmadı ben de çok duymuştum çevremden bel ağrısını olmadı sadece ilk yürüyüş zor oluyor onda da karşıya bakmanız yeterli
Burcinkys Feyzabeyoglu sütüm hemen geldi dünden beri emziriyorum bebeğimi evet baş ağrım oldu ama o kadar çok değil gerçekten korkarak girdim ama korkulacak gibi değilmiş
Burcinkys Cocolingo şöyle uyuşukluk geçince ağrı kesici verildi hemen sızlama vardı o da ilk sezaryenim olduğu için ilk gördüğümde tüm acılarım geçti
Kumsallina95 Burcinkys öncelikle bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün 💫 kanama yazmışsın bende kaynanamın olmasıyla diye okudum 🤣🤣
annesi_ Burcinkys Bende spinal olucam korkuyorum 3 Aralıkta acaba acı hissettiniz mi kanama çok mu oluyo ben depend aldım lazım oluyomu benimde inşallah sütüm gelir 🤲🏻Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🤲🏻
annesi_ Burcinkys benim doktorum bebeği gör dedi oyüzden belden uyuşturmalı yapıcak peki 5dk demişsiniz o kadar sürede mi bebeği aldı yani
Burcinkys annesi_ 23 de girdim ben ameliyata 23:08 de çıktım beş dakika bebeği alma işlemi uzun süren dikiş işlemi