Ankara_06_ 6 gün önce doğum yaptım taburcu olduk eve geldik ama kombi çok yüksek yanmasına rağmen ısınmıyo ev o yüzden üşüttüm her yerim ağrıyo kızlar sezaryen oldum nasıl toparlarım önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun.
Merveonay Ankara_06_ güzel beslen bol bol su iç ve yürü canım birde doktorunla görüş vitamin takviyesi yapabilir
Heather Ankara_06_ peteklerin ve kombinin havasını alın eğer bakımı falan yapılmamışsa ondan ısınmıyor olabilir. Ayaklarınızı sıcak tutun muhakkak, bol ıhlamur ve sıvı alımı.
2melekannesi_ Ankara_06_ bol su için tavuk suyuna bir çorba bol limonla şifa olur inşallah öksürüğümüz falan varsa zencefil bal limon karıştırıp her gece bir tatlı kaşığı yiyin ya da vitki çayı şeklinde de yapabilirsiniz. bu aralar salgın var zaten herkes hasta inşallah tez zamanda geçer🤲🏻
Petyynut Bol limonlu ve sarımsaklı tavuk suyu çorba için. Ilıktan biraz daha sıcak suya bir tatlı kaşığı bal, yarım limon ve biraz da toz zencefil atıp için o sizi terletecek ve iyi gelecek