CrnBlt 2′ li tarama Özel hastanede kac gunde cikiyor sevgili anneler vede doktor taramadan once cinsiyet soyluyor mu
Damlacem CrnBlt biz salı günü verdik kan 2 li tarama için cuma çıktı sanırım o hastaneden hastaneye değişiyor 😌 evet ama benim doktorum sadece tahmin ediyim dedi net için 2 hafta bekleyelim demişti 😌
hamisanne_63 CrnBlt ikili taramayla cinsiyetin alakası yok bence bize çıkıntı var erkeğe benziyor dedi o gün de ikili tarama testi yaptık sonuç normal çıktı bebeğin cinsiyeti de diğer kontrolüm de kesin erkek dedi 🤷🏼♀️
Melekk-911 1hafta da çıktı bizimki . Hatta bugün değerin biri biraz yüksekmiş sanırım Çarşamba günü gel izah edeyim dedi doktor .durup dururken canım da sıkıldı 🙄
CrnBlt Damlacem intwrnette baktim bir gun falan yazmis bazilari da cuma gunj gidecegim bende bazilari tarama somucu cikmadan soylemiyor demis bide
Damlacem CrnBlt o doktorlarla alakalı birşey dediğim gibi. Birde arayıp sorabiliyorsunuz banada 1 haftadan önce çıkmaz dedi etrafındaki insanlar aradım özel olduğu için çıkmış dediler bende o şekil gittim isterseniz arayıp bilgi alabilirsiniz 😌
CrnBlt hamisanne_63 Ya ne biliyim sey dusundum.hani cinsiyete ilk soyluyorlar sonra diger test sıkıntılı cikarsa bide uzuluyorlar ya onun icin soyluyormus yoksa sonucla mi soyluyor kafam cok karismisti 😊