Gun09 Merhaba kizlar) bebeginize nerelerden alis veris yapdiniz? Trendyola bakdim guzel bi seyler bulamadim hangi markalardan ve ya hangi sayfalardan cici seyler bula bilirim?🥰Bizim ki daha 14 haftalik ben simdiden ariyorum ))
Elika0 Gun09 defacto bebek ürünleri aşırı güzel bu sene. H&M online dan da bakabilirsiniz orada da güzel şeyler var. E bebek de seçenek olabilir ben buralardan aldım hep
annembabam Gun09 şimdiye değin evladım için yaptığım alışverişin %98 ini e bebek uygulaması ( genelde hello baby tekstil ürünleri ile e. Bebeğin kendi bebek emzirme bakım sağlık ürünleri olarak ) üzerinden yaptım. Muazzam uygun fiyatlı oldu . Tabi sıkça uygulamaya girip indirimlere baktım . 😊🌼alışkanlık oluyor . Öneriyorum size de
Asyaveannesi36 Gun09 ebebek h&m ve gapten aldım birde Boyner de mammaramma marka vardı var zıbınlar 3 tane 35 TL gibi bir fiyata aldım bir kaç paket aldım hatta
Gun09 @“Asyaveannesi36” Ben Azerbaycanda yasiyorum) o yuzden bilemiyorum hangi magazalarda daha kaliteli, sizlere sorayim dedim. Tesekkur ederim bakarim siz soylediklerinizede ) sizde kac haftalik?