Merveonay Ayse_Tugba en erken 7. Hafta canım öncesinde benimde görünmedi hatta 7de kalp atımı çok cılızdı 9 da gittik herşey normal
nazlikrcr Ayse_Tugba ben ilk kontrolüme 6+4’te gittim vajinal ultrasonla hem bebişi gördük hem kalbini duyduk 🥰
iki_tospik_annesii Ayse_Tugba İlk oglumda 5+5 de keseyi görmüştüm 7+2 de kalp atışını duydum Bu hamileliğimde de Keseyi 4+4 de gördüm kalp atışını 5+6 duydum
Umut_hep-var Ben 7+5 deyim bu gun kontrole gittim doktor bu bebeği gözden çıkarmış gibi konuştu kalp atışı yoktu 10 gün içinde duyulmazsa kürtaj diğerine hazırlıklı bı hamilelik yaparsın dedi moralim çok bozuk
Gulsum-crk26 Ben keseyi 5+2 de gördüm içinde bebekde vardı 6+2 de ise kalp atışını duydukk şuan 8+2 zamaan geçmiyor biran önce kavusalim sag salimmm ♥️😍 anne olmak harika tabi bulantilari saymassak 😪
Gulsum-crk26 Umut_hep-var kontrolünü aksatma eğer kalp atışı yoksa bu sana zarar verebilir üzülme yinede doktorlar çok sert benimde ilk gebeliğim boş olmuştu doktor pat diye %100 boş alınması lazım yada kendi düşer dedi herşeyin hayırlısı her kadın böyle durumlar yaşıyor bence 😌
Aysehsdmr Merhaba haftama göre 7+2 gittim kese bebik vardı kalp atışı yoktu. Ultrasonda 5 haftalık gözükugunu söyledi doktorum. Diğer bebeğimde de böyle olmuştu bu cuma gidicem tekrar. Böyle durumla karşılaşan varmı sebebini bilen ?
Sibel2603 songulshn benm kesem boyum 9.9 mm 4+6 günlük dedi doktor devlet hastanesi. Bende anlam veremedim daha önce düşüklerim oldugu icin de o kdr cok üzüldüm ki gelismemis diye. Normalde 6+2 cıkması gerekiyordu
songulshn Sibel2603 canım benimde bebiş 4 gün geriden gidiyor zaten bebeği görene kadar da doktor bana haftami söylemedi sadece kese.gelisimine baktı bebeğe baktı 6+0 hatfalik dedi halbuki 4 gün ilerideydi ama sağlıklı çok şükür kalp atışlarını da duyduk canım geç döllenme olmuş olabilir canım dediğim gibi bende bebeğe görene kadar haftami soylemediler zaten
songulshn Sibel2603 karnımdan canım ama ultrasonlari cok iyi zaten alttan bakma cihazı bile yok karından alttan bakmış gibi gosteriyo