Yamantosunannesi Ben de misafir kabul etmeyi düşünmüyorum bu hastalık zamanında. Altınını da yollasınlar eşimle 😂
Merveonay Beyzan738 valla gelen aramadan gelmez zaten bana diyene kabul etmiycem komşu bile dıdımın dıdısı bile gelmek istiyor yakın akraba bişey denmez ama konu komşuda eksik kalsın canım risk almaya değer mi
Beyzan738 Merveonay aynen öle değmez gormiyiversinler ya milletin çoğu meraktan gelyor zaten Allah izin verirse o zamana gelseler bile uyuyor odada diyip girdirmicem kimseyi
Deletedmom93284 35CD35 😂🙈 refakatçi olarak bile kendisini yazdırdı kimseyi istemiyor neden diye sorduğumda çünkü en özel anımız kimse bozmasın dedi 😂😁 çocuk gibi kıskançlık yaptı hayırlısı
Merveonay Beyzan738 Valla öyle arsızları varki fırsatını kollayıp odaya Dalan bile oluyor neler gördüm ben canım ilk bebeğimde
Mom3834 EmnChn onlar size getirmeli yahu :)) ben misafir kabul etmiyorum ama aile ve bir kaç arkadaşım için çikolata yaptırdım bir de hatıra oda kokusu. İkramlık onlar getirsin :D
EmnChn Tugbatugba-8181- ay inşallah getirirler😄eliniz boş gelmeyin diyim😀 kayınvaldem annem olacak onlar yaparlar çoğu şeyi.
Merveonay Beyzan738 Aynen bende çıldırmıştım kaynanamın arkadaşıydı ilk kez tanıştım ve ilk kez evime gelmişti odadan çıkarken yakaladım tavır yapmıştım