Ozgesah355 EsenPelin canım ben detaylımı sani ulus da çektirdim ama 2 hafta sonraya bidaha detaylı istedi onu turgut özalda çekilcem. 2 li tarama da orda yapılmıştı
AliKbraBayndr Bende oraya gidiyorum ama detaylı ultrasyn olmadıgını söylediler beni büyük doguma göndermişti detaylı ultrasyn in belkide vardı yer olmadıgından yok dediler
AliKbraBayndr Valla dogum acısından nasıl bilmiyorum benmde ilk gebeligim hilmi yıldırıma gidiyorum doktorum cok iyi çok bilgili ama dogum 😳😳😳
AliKbraBayndr Sen kime gidiyorsun bütün kontrollerimde oraya gidiyorum ben ama doktorum doguma girmiyor galiba girmedikten snrada asistanlar girerse zaten korkuyrm ben 😂
Minikprensesim AliKbraBayndr benimde ilk bbgim hilmi yildirma randavu aldım bende ama doguma girmemsi kotymus bende stjrlerden krkyrm acikcasi nasıl olck blmyrm bi arkads dgm yaptı orda memnundu ama bklm şans
AliKbraBayndr Minikprensesim aynen kaç haftalıksınız bende gidiyorum memnun herkes ama işte bzm şuan normalmi sezeryanmı dogum belli olmadıgı için korkuyoruz
AliKbraBayndr Minikprensesim valla benimde öyle o an kendimi nereye atarsam hesabı ama dogum için herzaman dogum hastanesi iyidir ya benm ablam büyük dogumda yaptı tabi zorlukları var aslında ama normal dogumun acısını heryerde aynı çekicez mecbur
Minikprensesim AliKbraBayndr sincandan aslında buradki dr. Cokvala memnundum ama ilk dgumu almylrms sanrm oyzden trgt ozla basldm bakım bu ilkarada rndvm nasl.olck
AliKbraBayndr Minikprensesim allah kucagmza almayı nasip etsin benmde kızım olck ben en son şeker yüklemesine gittim işte 4 hafta sonra gel dedi gitcem bu ara yine