nefizemoustafa Kizlar bugün kontrole gittim 1,5 cm acilman var dedi ama sanci fln yok eyer 41 haftaya kadar gelmese ağrin dedi suni sancı ile başlaticaz doğumu dedi🙄 sizce daha bir hafta beklemem bebeyi tehlikeye sokar mi ??
Ayseee4238 nefizemoustafa bebekte sorun yoksa sıkıntı olmaz zaten öyle bı durum olsaydı bekletmezdi doktor bence bol bol yürüyüş yap merdiven in çik ve sıcak suyun altında karnına beline masaj yap açılmanda çoğalır ben birgün önce gittiğimde 2cm acilmam vardı bu dediklerimi yaptım ertesi gün gittim 4cm açılmam olmuş yatisimi yaptılar hemen benimde sancım yoktu suni sancı vermişlerdi
anne2022_ Cocukta bir sorun yoksa bekle daha suyunu patlasin öyle hastaneye git suni sancı cok daha zor kendi sancidan
nefizemoustafa anne2022_ evet şükür sorun yok ama korkuyorum birsey olur yada kordon dolanmasi olur Allah korusun o yüzden hiç beklemek istemiyorum 😅
Ayseee4238 nefizemoustafa yap yap ins sağlıkla hayırlısıyla gelir nişanın gelirsede hemen doktorunu ara hastaneye git mutlaka ihmal etme burda mesela çoğu kişi yok suyunu bekle yok sanciyi bekle diyolar benim mesela nişanım geldi aradım ne sancım var ne suyum geldi doktorum hemen gel sanciyi bekleme dedi gittim acilmam çoğalmış yani suyum falanda hiç gelmedi masada patlattılar. Haftada gelmiş zaten ihmal etme sakın suyun altında squat ta yap ben 1saat falan durmustum gelsin artık diye 😂
Ayseee4238 Mujde0808 valla 12de yatisim yapıldı hastaneye başta yavaş yavaş verdiler saat 3e kadar falan ne acilmam çoğaldı nede sancım saat 4te falan acilmam 8cm buldu bianda sancım fazlalaştı suniyide cogaltiyolar tabi zaman geçtikçe saat 7bucukta da doğurdum
nefizemoustafa Ayseee4238 aslinda 3 gün önce baya koyu kivamli şeffaf akintim gelmişti içinde de cok az pembesi bisey var di bilmiyorum nişan midi 🙄
Ayseee4238 nefizemoustafa evet olabilir nişan herkeste tabi bir olmuyor bazılarinin nisandan baya sonrada doğumu olabiliyor ama ihmal etmemek lazım bence çünkü burda görüyorum nişanım geldi diyenlere yok hastaneye gitme suyunu bekle sancini bekle falan diyolar herkeste bir olmuyor yani ihmale gelmeyecek şeyler bunlar o yüzden söyledim