BuFi2012 Kızlar 37. Haftamı tamamlamak üzereyim. Bugün sabahdan bu yana ara ara çarpıntım oluyo kalbimde. Sebebi ne olabilir
FahriyeztrkYcel BuFi2012 ben 32.haftamdayım doktoruma sordum sıcak havanın etkisi de olabilir dedi,bide.ben tiroit tedavisi görüyorum ilaçlar yapabilir dedi ama gün içinde 3 defa fln oluyor hatta elim ayağım kesiliyo
Eymenensari Ben 35 deyim banada aynısı oluyo özellikle bebek kendini hareket ettirdiği be taş gibi olduğu zmanalar ciğerlere baskı yaptığı için oluyodur nefesin de kesiliyodur bunlar herkeste olan şeyler sıkıntı yapma nefesini kontrol etmeye çalış yavaş yavaş burundan al ağızdan ver
BuFi2012 Eymenensari o değil bide uykuya dalacağım zamandq nefessiz kalıyorum nefes alamadığımdan boğulur gibi oluyorum uyanıyorum uykumdan 😣 ama çarpıntı bugün bayağı oldu evlerde sıcak onundamı etkisi var anlamadım
BuFi2012 FahriyeztrkYcel bende troit tedavisi görüyorum ilacın yan etkisine bakmadım. Ama yaklaşık 1 aydır kullanıyorum zaten hapı. Ev çok sıcak belkide sıcaklardan
Eymenensari BuFi2012 BuFi2012 bende özellikle bebek oynadığı zman oluyo eğer sucakta yatıyosan ods olabilir ben klima olmazsa uyuyomıyorum belki ondan hisstmiyorum yatarken sizin gibi
FahriyeztrkYcel BuFi2012 benim mg yükselmişti son 1 aydır doktorum 100 mg başladım ondan sonra böyle oldu ,hatta kadın doğumcum el attı gerçi çok düşürmüş 100 mg o yüzden 75 alıcam arada 100 alıcam ben tiroitendir diye düşünüyorum
Bsrakyc59 Ben 21+5 oldugum halde benimde çarpıntılarım oluyor. Ama dogal. Cünkü bir can daha tasıdıgınız için organlarınız oldugundan 2 kat daha fazla çalışıyor. Arada da böyle aksaklıklar olması gayet normal bence :)