nidarcn Bugün doktor kontrolüm vardı suyu fazla dedi şimdi tahlil istedi de ben tecrübeleri annelere sormak istiyorum bu durumda ne yaptınız ne gibi riskler var acaba içim rahat etse biraz sonuçları bekleyene kadar
ogretmen_anneee nidarcn kilosu da fazla bende 34+4 üm 2400 falan olması lazım suan hastanedeyim bende . Haftasıyla uyumlu dediler muhtemelen sizde şeker var bakmışlar mıydı . Şekeri olanların suyu da fazla diye biliyorum
Hilal-95 nidarcn canm benmde 38 de cıktı suyum fazlaymıs ama şekerm felan yoktu testleri yaptırdım tatlıdan hamur işi gibi şeyler yeme dedi okadar
Selver07 Haftada çıktı suan 35. Haftadayım bebeğim normal kiloda ama doktor karbonhidrat şeker makarna patates tatlı elma hariç diğer meyveler yasakladı çünkü son günlerde her gün koca kase tahin pekmez hergün deli gibi hamurişi felan yerdim omdan kaynaklı olduğunu düşündüm doktor şeker testi de yaptı normal çıktı suan 3 haftayı düştü doğuma az kaldı kaçırarak yiyorum artık son zamanlar diye bebeğim az kilo alsın diye
Selver07 mommy2345 evet doğum yaptım bi sorun olmadı çok şükür 38+1 de doğdu suan tek sıkıntımız 3. Gün sarılık başladı suan 7. Gün küveze alındı sınırda 😒
Selver07 mommy2345 anlamadık hiç sürekli uykusu felan güzel diyorduk emmeden hemen uyuyakalıyordu zor uyandırıyorduk meğerse sarılıktan uyuyormuş artık canını acıtacak derecede dahi uyanmamaya başladı getirdik sarılık dedi ilk kan uyuşmazlığı dedi sonra yok diyor ne dedikleri belli değil 😒