Gkces09 Kızlar patpat’dan alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi? Makbuz onayı bekleniyor yazıyor bir de gümrük parası mı ödüyoruz?
Dbe24 Gkces09 Mucem Gkces09 makbuz onayı ürünün elinize ulaştığı zaman onaylamak ve yorum yapmak için var ben ürünüm geldikten sonra bastım yorum kısmı çıktı yani extradan gümrük ücreti ödemiyorsunuz
Liyuzamom Gkces09 ben 5 dk önce teslim aldım ürün elime geçince makbuzu onayladım. İlk alışveriş olduğu için gümrük parası falan vermedim hatta kargocu kapıya koyup gitmiş
kadifemsii Gkces09 ürünleri teslim alınca makbuzu onaylayacaksınız gümrük ücreti de sanırım kargo ücreti oluyor ben ilk siparişe özel ücretsiz kargo olarak sipariş verdim herhangi bir ücret ödemedim
Gkces09 Mucem ben de öyle düşünüp öylece bıraktım ama emin olamadım belki bilen vardır diye sordum bakalım inşallah öğrenebiliriz 🙄
kbrmhm Dbe24 merhaba, hangi kargo şirketi getirdi? Benim siparişim 15inde İstanbul Havalimanına gelmiş görünüyor. 4 gündür hareket yok. Kaybolmasından korkuyorum.
Gkces09 Liyuzamom kadifemsii teşekkür ederim kızlar benim de ilk siparişim o yüzden anlayamadım sağ olun 🥰
Nrglkca Bende bakıyorum ama şuan uygun indirimli birşey de yok açıkcasi yoksa ben mi göremiyorum acaba kbrmhm
kbrmhm Nrglkca Bir kaç hafta önce baktığımda fiyatlar daha uygundu gerçekten. Kur artışıyla alakalı olabilir ben de tam olarak bilemiyorum. Ama yine de aynıları ülkemizde daha pahalı her türlü uyguna geliyor diye bir kaç şey aldım.