BabyLoveeee Selamm,şampuan için herkes mustela öneriyor fakat malum fiyatları biraz yüksek,dalin uni baby vs.kullanıpda sıkıntı yaşayan oldu mu?özellikle dalin yılların markası ama son zamanlarda hakkında pek iyi şeyler duymadım🤷🏻♀️
Defne2018 BabyLoveeee ben hala kızımı dalinle yıkıyorum çok şükür bebeklikten beri bi sıkıntı yaşamadım şimdi oglum olacak ondada kullanmayı düşünüyorum
Calisananne25 BabyLoveeee dalinin içeriği hakkında kimyasal olduğunu duydum ben de. Bir de buram buram kokuyor parfüm de vardır muhtemelen. Ben mustela set aldım umarım memnun kalırım eczacı en iyisi olduğunu söyledi çok büyük zaten epey gider sanırım.
Civcivinannesiii BabyLoveeee Ben incia yada minoris kopuk sampuan alicam ikisininde icerigi temiz kimyasal yok. Fiyatlarida uygun mustelaya gore Dalin uni baby icinde cok kimyasal var
ozgese-s Bende kararsız kaldım haftam erken 25.haftaya giricem ama bilgi edinmek istiyorum bekliyim ☺️
Defne2018 BabyLoveeee son zamanlarda bende anlamadım şampuandan mıdır yoksa farmasjnın şaç çözücü spreyini aldım ondanmıdır şanki saçları uçları yanık gibi tuhaf duryo hep aynı yerden alıyoz ama ne bilim hangisinden kaynaklı oldugunu bulamadım bu sefer bende kızım için uni bayb yada müstela bulabilirsem alayım siz öyle deyince ime kuşku düştü
Banuka BabyLoveeee instagramda mühendisinoğlu diye sayfa var orda bebek ürünlerinin içeriğini incelemiş yıldızlar sayfasından bulabilirsiniz hangi ürünlerin temiz olduğunu.Ben mustela merhaba bebek setinden aldım indirimliydi geçen hafta.
Busragb BabyLoveeee ben ecowell aldım vücut losyonuyla beraber kendi sitesinden 80 tlye aldım bitkisel içinde zararlı kimyasallar yok kendi sitesinden aldım daha kullanamadım ama hakkında hiç kötü yorum okumadım bi bakın isterseniz mühendisinoğlu sayfasındada temiz içerikli diye paylaşmıştı zaten
Plastikkupa Ben sebamed alacaktım pahalı geldi biraz . O yüzden unibaby aldım . Daline güvenemedim. Sakini anca belki 2 yaşından sonra falan kullanabilirim . Vücut losyonu olarak johnsosbaby aldım. Kıyafetlerini yıkamak üzere de yine unibaby yenidoğan sıvı deterjan aldım .