Sibel_l3 Bugün çok enerjik uyandım temizliğimi yaptım yarın tam 14. Haftaya giriyorum, ilk defa mide bulantısız uyandım, Allah im keşke her gün böyle olsa kendimi mutlu enerjik hissediyorum😂🤗 Sizler nasılsınız güzel anneler kaçıncı haftadasınız💙💙
Liyuzamom Sibel_l3 29+4 haftalığım o enerji bi geliyiii bi gidiyii 😁😁 benimde mide bulantım 14 den sonra tamamen geçmişti şimdi bazen çok olmasa da sabahları oluyor. Ama enerjim bazen 0 anca yemek yapıyorum moralim falan baya bozuk oluyor ev işini hiç yapmak istemiyorum zaten birde erken doğum riski var o yüzdende enerjim hiç yok 😑🤷
Ozlem2904 Sibel_l3 32.haftadayim sabah 7 den beri ayaktayim 😂 evi sildim supurdum minderleri sisirdim banyoyu yikadim bulasik makinesini bosaltim raflari duzenledim ciceklerimin tozlarini aldim simdice oturdum daha 😅 ben 10.haftaya kadar full yatmistim uykudan aşiri uykum oluyodu belki gün boyu 1 2 saat ayakta duruyodum. 10.haftadan sonra boyle ara ara enerji gelmeye başladi ama cok dengesiz mesela b hafta icinde 2 3 gun enerji patlamasi oluyo diger gunler bayik 😂😂😂 bugun enerji dolu gunumdu 😂
Sibel_l3 Ozlem2904 yaa bende ilk defa bugün oldu 😂 tek isteğim bu bulantının bida gelmemesi ve hep enerjik olmak😂