Pinarlina Fdmn_glr00 hamileliğimin 3 ayından sonra mustela yağ ve krem setını kullanıyorum suan 33 haftalığız şükür şimdilik bir şey yok
nevarneyokk Fdmn_glr00 Palmers ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum ek olarak kakao yağı aldım birde sarı kantoron duydum onu alacağım 💕
guzelbebegimmmmm nevarneyokk kıllandırma yapıyor mu acaba ya 🤦🏻♀️ Bende de Hindistan cevizi yağı var. Kullanmaya çekindim açıkcası
nevarneyokk Fdmn_glr00 Hiç duymadım onlarıda araştırayım . Haftaya doktor kontrolüme gittiğimde aktarada uğrayacağım . Kremin son haftalarda yeterli geleceğine inanmıyorum o yağlarla da bir karışım yapıp onuda kullanmayı planlıyorum
merakliblog Sarı kantaron yağı ve babenin çatlak kremini kullanıyorum ama düzenli değildi çatlamaya başladım yanlardan minik minik 🙈 30 hafta ikizlere gebeyim
Civcivinannesiii Fdmn_glr00 cildim hamilelikte kurudu kuruyuncada kasinmaya basladi bebe yagini kullandim kullanali kasinma yasamadim. Mis gibi nemlendiriyo. Memnunum acikcasi umarim ilerki haftalardada catlamam. Ama catlama genetik diye biliyorum annemde falanda yok bakali. Bende olucakmi
guzelbebegimmmmm SgeceC kaçıncı haftada kullanmaya başlamak lazım acaba? Ben oğlumda çatlamıştım ama daha fazla olmasın diye süreyim diyorum. 23teyim şuan. Erken midir
SgeceC guzelbebegimmmmm ben 20.haftada başladım nolur nolmaz diye çatlamaya fırsat vermeden hep nemli tutmak istedim. birgün hindistan cevizi sürdum birgün badem yağı şimdi son aya girdiğimden beri günde iki kere sürüyorum çok şükür bir çatlak olmadı 😊
guzelbebegimmmmm SgeceC inşallah gönlünüzden geçen olur da çatlamazsınız🤲🏻 Bizim ailede herkes çatladı ben de son 1 hafta kala çatladım maaaalesef 😔 bu sefer çatlasam bile az olsun istiyorum
SgeceC guzelbebegimmmmm Dediğiniz gibi genetik faktörler çok etken benim annem 3 çocuk doğurmuş bir tane çatlağı yok oda hep badem yağı sürmüş umarım sizdede işe yarar
35CD35 22+4catlak yok insallh olmazda olirsada yapacak bisey yok illaki catliycak catliycagi varsada sonucda cocuk doguruyorz ister istemez deform olcak vucudumuz😉
Ozlem2904 Fdmn_glr00 bende catlak onleyici krem kullandim 31.haftada baslaidm catlamaya yanlarimda ve birazda ön karnimin altinda var malesef 😔 hic kasintimda yok kaşimadimda ama catladim kirmizi kirmizi ufak ufak.