Arvenveannesi ikimelekannesii22 aynen yakı bele takılanlardan istiyorum deyin. Şanlı delikli yakısı siyw geçiyor. Daha evde 3 tane daha varmış ordanda baktım şimdi 🙈 üzerinde kaplan resmi olan. Zaten onlara böyle söyleyince hemen veriyorlar. Allahım gzel haberlerle inşallah 🥰😍💕🤲🏻
Arvenveannesi Cananyildiz canım ben hemen istiyordum açıkçası. 1 ay öyle demiştik. Sonra 2. Ayımızda yakıyı denedik . Sonra internettende çok araştırdım. Denedim ve oy hamile kaldım. 💕🤲🏻
Asyarslan60 Arvenveannesi durur muyum denedim dün akşam bakalım duş alınca çıkartacağım ❤️🙏denemekten zarar gelmez
Rosegul Ayfersalih28 ay sağol canım Allah razı olsun benide hiç unutmuyorsun☺️ inşallah deneyeceğim kuzumm
Ayfersalih28 dalginkiz yakı nasil yapacak ki bunu sadece Bele takacak 1 gun durdursa yeter eskiler bile beli karnını ılık tut diye söylerler Sonuçta civciv bile tavuğun ılık tutmasiyla oluşuyor 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ayfersalih28 Rosegul 🤍🤍 bebisimiz olsun diye deniyorum sende uğraşıyorsun belki tutar diye yaki değil de nisan ayında bezi ütüleyip Bele karnıma koymuştum fayda etmişti Kimyasal gebelik oldu ama olsun en azından fayda ettiğini gördüm
dalginkiz Ayfersalih28 masajla bile ters rahim olanlar düzeltilebiliyor ısıyla da şeklini yani yerini değiştirebilir diye sanırım ama isteyen yapsın tabi 😅