Deletedmom16362 Hem çatla,hem kilo al hem de vücudunun bazi yerleri kararsın(koltukalti,karin,vajina)😤😤
Elsu26 Deletedmom16362 o kararmalar çok can sıkıcı beyazlatıcı krem aldım doğumdan sonra kullanıcam inşallah işe yarar resmen ben beyazım vajina bölgem zenci gibi 😒😂😂
mommyjean Deletedmom16362 benim göğüs ucu koyulastı bir süre sonra karartı yayıldı altları çatladı, yan taraflarımda hafif çatlak var, gential bölgede kararma var daha ne kaldı zaten hepsi varmış 😄 canım tabiki de sıkılıyor ama geçici imiş
1408 Deletedmom16362 bunlar hariç bir de aşırı tüylenme de oldu tüylerim arttı ve olmayan yerler de tüylendi
Nurcanatila6 Elsu26 öf ne kadar iğrenç dimi 😂😂 resmen sırıtıyor ben burdayım diye ahahah tövbe 😂😂😂 doğumda nasıl acicaksak😂😂😂
Sifakoc282 Canın bende esmerim aslında ama tam tersi her yeriimin rengi açıldı beyazladım şaşırıyorum 😂😂
kadifemsii Deletedmom16362 ben ağlamadım ama o kadar stres yaptım ki zona oldum 😀😀 doğumdan sonra 40 çıkınca eski halime dönünce yaşadığım mutluluğu anlatamam 😀😀
Elsu26 Deletedmom16362 Skın care diye bi marka Trendyoldan aldım doğumdan sonra kalmamaya başlıcam vajina bölgesine kullanacağım için belki bebeğe zararı olur diye korktum 😊
Elsu26 Nurcanatila6 valla o an onu düşüneceğimizi sanmıyorum ama çatı muayeneleri zor geçecek gibi 😂😂
kadifemsii Nurcanatila6 doktorum kararmaların 1 yıl içinde geçeceğini söylemişti . Benim 40 çıkınca geçmeye başladı hergün duş alır iki günde 1 deli gibi keselenirdim ve o kararmalar ölü deri gibi hep döküldü gitti . Geçiyor yani canım
Deletedmom16362 mommyjean Gogus ucu eskisinden de beyaz oluyor bebek emdikce. Ben tecrübeliyim ama görünce yine moralim bozuldu bi 😅
Nurcanatila6 Elsu26 Bebim çok rahat geçti 😍 doktorum siyah örtü serdi hemsireden de ışığı kapatmasını söyledi doktor da bakmıyorum deyip iki saniye de halletti 😍 gerçekten çok iyiydi
Nurcanatila6 alparslanannesii1661 hiçbir yerim çatlamadi 37 oldum göbeğimin altı bir kasindi bir kasindi kasidim çatladı 😁😁