Busragonullu32 Hacersoy 37+5 haftaliğiz bizde de tık yok maalesef Ara ara kasık ağrısı yaşiyoruz ve baski hissediiyorum o kadar 37+0 da çati muaynesi oldum açilmam yok dendi inşallah normal dogum olur
humasultan3443 Hacersoy 37+6 olduk bakalım hiç bişey yok şimdilik 😯 ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor o kadar cuma günü gittiğimde açıklıkta yoktu bakalım ne olcak perşembe tekrar randevum var
Ruyalaralemi Bende 37+4 birazdan gün almak için hastaneye gidicem doğumun sezaryen olucak sabah baya şu şeklinde akintım geldi Belim de zonklama var bugün çatı muayenesi yapar mı ki adet sancısı var bugün
SeyranKor Ruyalaralemi 37+3 de çatı muayenesi oldum. Normal için uygun bulunmadı. İsterseniz ağda yaptırıp gidin ne olur ne olmaz hazırlıklı olun ☺️
EylulHifaa Ruyalaralemi canım bende 37+4 üm benim de cuma günü ve bugün sabah 7 de çok fazla adet sancısı çektim şimdide ishal oldum anlamadım bende perşembe günü gidip gün alıcam sezeryan için ama bilmiyorum bu çektiğim sancılar doğum sancılarımı sen gittiğinde doktoruna sorarsan bana da haber verir misin
Ruyalaralemi Ben birde ayın 19 ve 20 sinde 2 şer doz ciğer iğnesi vuruldum birde 4 tane pruluton düşük iğnesi vuruldum