Nazmomyy lunam biraz abartarak philips avent chicco ve bibs markalarının emziklerinden aldım 2şer adet toplam 6 adet emziğimiz var şuan 0-6 ay
lunam Nazmomyy 🙈 ben şimdilik 1 ya da 2 tane almayı düşünüyorum bakalım. Doğduktan sonra kendisi karar verecek ne de olsa 😁
tomrisveannesi Gunesim1 benim yeğenim hiç tutmadı değişsek bile.. emzik emmeden büyüdü hiç biberonla su içmedi direk bardakla içti. Biberonda kullanmadı. Demem o ki aslında çok para verilmemeli böyle şeylere bazen bebişler istemiyor. Biz herşeyini phillips avent almıştık
Melekk12 lunam ben civilde nuk kauçuk aldım anne memesine çok yakın bi şekil çünkü hemen kaptılar benimkiler
Hzlkaya lunam evet ben en çok dişini rahatlattığı için istiyodum çünkü azı dişleri çok zor çıktı 🙄 birde beni emzik gibi görüp 24 saat emiyordu ondan da kurtulduk çok şükür 😂
DenizveKumsal Nuk’un Kauçuk damaklı olanını aldım umarım tutar 🙏🏼 Tutmama ihtimali olduğu için stok yapmadım tutarsa avent alıcam aynı damaklı olanından 😊
Hzlkaya kcnr valla benim kızım hiç bir emziği tutmadı malesef ilk 5 ay hiç biberon da vermedim mama takviyesini hep şırıngayla yada kaşıkla yaptım zaten ilk başlarda ihtiyacım olmuştu sonrasında 24 saat emince doymuyo diye düşünüp tekrar mama verdim bu sefer ilk avent biberonla verdim biberonu tuttu sevindim emzik de tutar diye ama 1 yaşına kadar tutmadı tam yaşına 1 hafta vardı Kİ emzik almaya başladı wee baby tuttu bide 😂 tamamen bebeğinizle alakalı yani bende nuku da kabullenince acaba nuk emziği de alır mı dedim ama mama gelmeyince hemen tükürüyordu 😂😂
denizdalgasi1 lunam bibs’i direkt tuttu hastanedeyken verdim anında aldı yani ben aşırı memnun kaldım kauçuk olanını tercih ettim bir de silikon var galiba modeli de couture olanıymış baktım şimdi internetten 😅😂 fiyat olarak diğerlerinden yüksek olsa da bence eder diye düşünüyorum 🥰
Hidayetliya lunam bn kızıma wee baby damaklı almştm 4 aylıkken tuttu 😂 iknciye de denicem inşAllah oda tutar 😊
badembid lunam canım avent ve bips aldım ben de tavsiyelerle 34. Haftamdayım merak ediyorum ben de sonuçları😊🙏🏼
Aysebln lunam vallahi ben kızımda daha hastane de verdim emziği o da hemen tuttu Allah’tan 1 yaşında da bir günde biraktirdim özellikle gece uykusu için çok büyük rahatlık bence o zaman aventin almıştım damaklı şimdi ikinci bebeğime wee baby aldım o da damaklı bakalım kabul edecek mi ona göre yedeklicem
lunam Aysebln gece uykusu için bebeklerim bi çoğu gerçekten ihtiyaç duyuyor. Doktorlar da bu şekilde kullanımında sıkıntı görmüyor, hatta önerenler var. Siz de bilinçli kullanınca vakitlice bıraktırabilmişsiniz, sevindim inşallah darısı başımıza 😊
Emineyavuz_53 lunam ben her çeşit aldım almadı 😃 inşallah sizinki alır . Şimdi 2 yaşında kardeşi olacak emzik.koleksiyonundan ağzına takip.yalandan evde geziyor 😀
sosi5 lunam ablam dış hekimi ilerde dış çıkaracağı dönem etkilediği için kesinlikle damakli demisti doktorumuzda silikon demisti 🌸 avent aldim ama tutmadilar wee baby kullanıyoruz
lunam sosi5 ah süper diş doktorlarının da görüşü önemli 🙏🏻 ama inşallah vakitlice bıraktırırsak çok da etkilemez.
yagmurrorskaya lunam canım ne tür olduğunu bilmiyorum ama araştırdığıma göre bebeklerin coğunun anne memesi gibi gördüğü philips avent biberon ve emzik kaç kişi dinleyip izlediysem hepsi memnun ben de ondan alıcam tavsiye ederim
Seranad lunam ben o pahalı olanlardan aldım silikon komple chicco marka ağır geldi. Damaksızdı bide o anne memesine yakın ama tutmadı düşmesin diye kendim tuttum ona rağmen emmek yerine ısırıyor gibiydi sonra 14 tl ye we baby marka aldım damaklı tuttu 😂 1 tane yetneyince düşüyor falan dışarda özellikle 10 tl lik baby me aldım damaklı onuda tuttu 😂 ama sadece uyku için alıştırdım onun dışında almaz uykusu gelince bi veriyorum hemen uyuyor. Yani demem o ki bizim değil onun tercihin önemli 😂
lunam Seranad ahaha valla bu bebelee fena 😁 kesinlikle emziğe özenmemem gerektiğini anladım yazılanlardan. Çoğu gidip herhangi bir emziği tutuyormuş, şans bakalım bizim bebe napacak 😁
1blgn1 lunam merhaba ilk bebeğime denemediğim marka kalmamıştı emzik tutmuyordu. En son suavınex marka silikon emzik aldım ve mutlu son🥰 ben emziğin bir zararını görmedim öyle böyle kurtarıcı olmadı yani hemde. Eger bebeğiniz emzik alırsa size tavsiyem az biraz büyüyüp birkaç aylık oldugunda zorda kalmadıkça gündüzleri vermeyin. Uykuya geçişlerde kullanın. Ben öyle yapmıştım. Özellikle de aklı ermeye başladığında gündüzleri emziğini görmeyeceği biryere koyuyordum ki görüp istemesin ve bağımlı olmasın diye. (Emziğe bağımlı çocuklar hiç bırakmak istemediğinden geç konuşmaya başlayabiliyor) Emzik bizim için zamanla uykuyu temsil etmeye başlamıştı yani. Bilinçli bir şekilde kullanırsanız bir zararını görmezsiniz. Haliyle bıraktırmak istediğinizde de çile çekmezsiniz. Şimdi hamileyim oğlumdan kalan hiç kullanılmamış emziklerimiz vardı zaten onları kaynattım her ihtimale karşı ama yine suavınex emzik tercih ettim başka marka almadım inşallah tutar☺️
lunam 1blgn1 süpersiniz, çook teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏻 kesinlikle haklısınız dikkat edicem ben de. Doktorlar da bu şekilde öneriyor ama uyglamış deneyimli bir anneden duymak daha güzel 🥰