Gunesim1 ElifB08 inşallah kullanır onları iyi ki almışım dersiniz kullanmama garantisi de yok üzülmeyin bence. Ama bence paketi açmayın diğer üçünün, tutmazsa dolapta satarsınuz
Ozlem2206 lunam bibs markasının emziklerini beğeniyorum silikon uçlu kullananlar genel memnun görüntü olarak diğer emziklerden daha güzel 😊
lunam Ozlem2206 evet ben de görüntüsünü çok beğeniyorum. Ama işlevsel olmazsa da görüntünün bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum, yoksa çok çok güzeller renkleri vs harika. Silikon uçlularına tekrar bakıcam, teşekkürler.
Glser lunam emzige şimdiden hiç karar vermeyin cubki siz gider pahalı bsy alırsınız o gider bakkal emzigini tutar
lunam Glser doğrudur ama onu da denemeden bilemeyiz. O yüzden en azından şimdilik içime sinen bir şey alayım, bebiş beğenmezse bakkal emziğine kadar yolumuz var 😄
ogretmen_anneee lunam bende çok araştırmıştım :) uzman önerileri Yenidoğanlara damaksız emzik olmasıydı . Kauçuk her bebek tutmuyor bir de sürekli değiştirmek gerekiyormuş kullanıcılardan duydum bilgim yok yanlış anlaşılmasın :) bende Philips avent ultra air night 0-6 ay emziğini aldım hatta Amazon da suan bayagı indirim de
lunam ogretmen_anneee genelde damaklı önerildiğini duydum annelerden ama uzmanlar damaksız öneriyorsa ona bakayım, teşekkürler 😊
lunam Haticebt her bebiş farklı işte. bazısı da kauçuk sevmiyormuş. Ayy mecburen deneye yanıla bulucam ben de 🙈
Glser lunam Ozaman öyle yapin aventin emziklerini genellikle bütün bebekler tutuyor su renkli ayivikli olanlar var ya
ogretmen_anneee lunam siz gene de araştırın ben uzmanları dinleyerek damaksız aldım sonra çevremdekilerin doktorları da emziği önermiyoruz ama alacaksanız kaliteli damaksız alın demiş 😌