Cilek_16 Kızlar ayak parmağımda kaşıntıyla uyandım hiç böyle olmazdı gebelik sanırım deride de değşimlere yok açıyor ayak mantarı olduğunu anladım bunu nasıl geçirebilirim aranızda böyle problem yaşayan var mı sinir oldum valla ya
Zeyneb12 Cilek_16 kesinlikle kaşıma kaşıdığın zaman daha da azıyor. Benim eşimde vardı ne yapıldıysa geçmedi en son doktora gittik krem verdi öyle geçti
4cocuk_annesi Cilek_16 bendede oluyordu ama çozümu buldum bir litre ilik suya bor paket yaş maya koy 15 dk beklet sonra durula kurut cikar. Haftada iki veya üç kez yapiyordum .Ayaklar islak kalinca terleyince genelde oluyor çoraplardanda kaynaklanabiliyor. Ara sira oluyor bu yöntemle rahatliyorum ama kesinlikle kaşimak yok
Cilek_16 Zeyneb12 bide dikkat ederim kuzum nasıl böyle oldu anlamadım bugün eczaneden bi mantar kremi falan alayım diyorum kaç güne geçer ki bu kafaya taktım 6dan beri uğraşıyorum
Zeyneb12 Cilek_16 hamile olduğumuz için kullandığımız kremlere de dikkat etmek gerekiyor endişelenme sana göre kremi sürdüğünde geçecektir önemli olan ayağını ıslak tutma kurula