Merhaba,
Hamileliğin başında çok kötü kanama yaşadım hemde birkaç defa ve kanamam öyle azımsanmayak kadar çoktu düşük riskim vardı 3 ay raporlu evde yattım ben gibi annelere de Rabbim yardım etsin. Onun koruduğunu hiç kimse korumuyor 🤲🏻sonra çok şükür tehlikem geçti sonrasında aklımda hep doğum anı vardı nasıl yaparım nasıl olacak diye her geçen gün stres yapmaya devam ettim ve doğum yaklaştıkça panik halini almaya başladım sezeyandan o kadar korkuyordum ki hiç o ihtimali düşünmedim hep normal olarak şartladım kendimi 3 ay aralıksız hergün 1 saat yürüyüş yaptım son haftalarda squat hurma kegel egzersizi yaptım ama nst de ne sancılarım çıkıyordu nede açılmam yumuşamam vardı 39+3 de 12.11.2021 de sabah doktor kontrolüm vardı ona gittim doktor suyunun azaldığını kilosunun da 3500 geçtiğini ve çatımın bu kadar geniş olmadığını zorlanacağımı almamız gerektiğini söyledi tabi ben iyice panik oldum beklemediğimiz bişeydi ama doktoruma güvenip kabul ettim hemen aynı gün yatış işlemlerim yapıldı bende bi ağlamaklı hal yanımda sadece eşim vardı sanki bebeğime hiç kavuşamıcam hissi çöktü eşimde helalleştim ailelere haber verdik doktor akşam 7-8 gibi alırız dedi ama nasıl kötüyüm titriyorum korkudan ameliyathane boşalınca beni direk 15.40 da annemler gelmeden aldılar ağlayarak indim tabi spinal olmak istedim ne kadar panik olsamda o anı yaşamak istedim ve ameliyatım başladı belden uyuşturulan iğne o kadar inceydi ki sinek ısırığı bile değildi asla korkmayın sonrasında hemen sıcaklık ve uyuşma hissi oldu sondam takıldı hissettim ama asla acı yok doktorum herşeyi hissedeceksin ama acı olmayacak sakın korkma dedi başımda anestezi uzmanı ve bir hemşire sürekli beni telkin etti çok iyisin nabzın tansiyonun çok güzel şu kadar kaldı falan sürekli konuştuk rahatladım ve 16.16 da pamuk gibi kızıma kavuştum 🌸O anı tarif etmenin bir şekli yok Rabbim tüm annelere, anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşAllah🤲🏻 Sonrasında bebeğimle odama çıktık uyuşmam yaklaşık 4 saatte geçti ve ne baş ağrım oldu ne de bulantım ilk yürüyüş hiç zor değildi tabi ki acı vardı ama çok çok azdı sonrasında hep yürüdüm bugün taburcu olduk ve ayaklandım diyebilirim korktuğum doğum anım ,sonrası herşeyim çok iyi geçti.Benim gibi olan arkadaşlar hiç korkmayın☺️. O yolda Allahım kimseyi darda bırakmıyor.Tüm annelerimize kolay doğumlar nasip olsun inşAllah🤲🏻 Biraz uzun oldu kusura bakmayın 🙈