portakalcicegii aysenozgor Bade İsmi Kur’an’da Geçiyor mu? Bade, dilimize Farsçadan geçmiş bir sözcüktür ve Kuran-ı Kerim’in herhangi bir suresinde geçmemektedir. Bade, tasavvufi açıdan ilahi aşkı simgelemektedir
aysenozgor portakalcicegii benim kayınvalidem hoca.İsmin kuran da geçmesinin hiçbir hükmü yok.Kuran da geçen tek bayan ismi Meryem ona bakarsanız.Anlamı önemli olan ve kişiden esinlenilmiş olması.Girip detaylı okumuş olsanız bu şekilde yorum da bulunmazsınız.Kopyala yapıştırma bir yere varamazsınız.Hayırlı akşamlar 🌸
aysenozgor portakalcicegii oğlumun ismi Beyazıt.Yezid’den geliyor ona bakarsanız.Ama ben beyazıdı bestamiden esinlenerek koydum.Önemli olan niyetiniz kalbinizin ne niyette olduğu🙏🏻
Simayss Butterflyy1 Allah bağışlasın kiziniz defne nasıl sakin mi hareketli mi benim cinsiyet belli değil de kız olursa defne aklımın bı köşesinde isimlerinde karakteri etkilediğini düşünüyorum bir sorayım dedim
Butterflyy1 Simayss cok sakin diyemem aşırı inat herseye aglayan bi kizim var isminden mi burcundan dolayi mi bilmiyorum artik