Ballbebek Geceleri uyurken nefessiz kalıp uyanan var mı aranızda. Artık kafayı yemek üzereyim. 2 akşamda bir tıkanarak uyanıyorum. Hani yemek yerken, su içerken boğaZınıZa kaçar ya öyle oluyorum ama uyku esnasında yaşıyorum bunu.
minikkusummm Ballbebek 33 haftaligiz benimde son zamanlarda nefesim yetmiyor sanki, bazende uyurken sesli bir sekilde horluyorum onun sesinemi uyaniyorum yoksa tikaniyormuyum anlamadim 😅
Gunesim1 Ballbebek ben de öyleyim. Ve sabah uyandığımda dayak yemiş gibi yorgunum….horlamalardsn bahsetmek bile istemiyorum 😥
Nursole Ballbebek 17+5 önceden hiç olmazdı yaklaşık 1 aydır bende gece yarısı en az bir kere tam boğulacakken uyanıyorum resmen biri ağzımı burnumu tıkıyor nefessiz uyanıyorum ama ardından tekrar uyumaya devam ediyorum tek bana oluyor sanmıştım yalnız değilmişim bi arkadaş kilodan olur falan yazmış ama 27 yaşındayım hiç daha 57 kilonun üstüne çıkmadım ki boyum 1.72 şuanda 53-54 en fazla yani kiloyla alakası yok
asyaninanneyim Ballbebek bende 28. Haftadayım mide yanmasından uyuyamıyorum yesem de yemesemde midem ağzımda sanki şu yemek borusu sanırım zehir geliyo ağzıma allah yardımcımız olsun
Ballbebek asyaninanneyim Mide yanması gerçekten çok zor bir durum ama doktorunuza söyleyin gaviscon falan versin. Ben şişeyi kafama diktiğim günler oluyordu 😄
Sevaa02 asyaninanneyim mide yanması için rennie şurup verdi doktorum sizde söyleyin bence yoksa hiç çekilecek bi durum değil
Ballbebek minikkusummm benim ki çok farklı :((( bir insan nasıl uyurken tıkanır nefessiz kalır. Gerçekten anlam veremiyorum sinirleniyorum artık bir de canım yanıyor.
Ballbebek Gunesim1 ayyy horlamam falan yokol şükür burun tıkanıklığım oldu ama bir süre sonra geçti. Bu mide yanması ve tıkanmak aman allahım çok zor.
Ysa Hamilelikte de oluyor kilodan kaynaklıda olabiliyor yastığınızı yüksek tutun birde uyumadan önce yiyip içmeyin uyku apnesi gibi birsey tıkanıyor insan
Ballbebek Nursole Ben de öyle düşüyorum. Benim karnım aşağı indi rahat olmam lazım ama yok yani. Geçen gece o kadar tıkandım ki sarı su çıkardım ölüyorum sandım😄😄 gerçekten işkence gibi bir şey ya çok zor.
bbbusrra-1 Ballbebek bende de öyle burun tıkanlıklığjm berbat. Buhar makinası aldım odayı nemlendirsin diye
Nursole Ballbebek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ne zormuş bu hamilelik analık valla annemin hakkını ödeyemeyeceğimi bir kez daha anladım
kindersurpriz Ballbebek uyumadan 2 saat önce bisey yiyip icmeyin bende de oluyordu yastıgımı yükselttim gecti. Bir de uyumadan havalandırın iyice odanızı
Bebegmbenm Ballbebek merhaba 4 gün boyunca yaşadım kendi sesime uyanıyordum aynı zamanda çok horlamaya başlamıştım doktora gittim normal olduğunu illiadin burun spreyini yazdı onu kullandım 2 gecedir daha iyiyim
Nursole Bebegmbenm bende hastayım eşimden bana faranjit geçti eşim bile çok ağır atlattı faranjiti sabah akşam iğne oldu üstelik antibiyotik 6 günde iğneyle zor atlattı ve ben perişan bi haldeyim 4 gün boğazdan çektim tabi burnumda tıkalıydı şükür bugün boğazım geçti ama zaten burun tıkanıklığı yaşamaya başladım hamileliğim boyunca şuna ciddi anlamda nefes alamıyorum eşimin illiadinini kullanıyorum 3 gündür ama oda iyi değil falan diyorlar gebeler için ne olacak nasıl geçecek bu bilmiyorum 🤦🏼♀️
Ballbebek gayeozlem88 aynen bugün gittim. Diyaframdan dolayı baskı yapıyormuş. İnşallaj doğumdan sonra bir sıkıntım kalmaz. 2 cm açılmam var normal doğum olucak. Cuma günü tekrar gidicem inşallah doğum olur 🤍🥰 dua edin lütfen 🤲🏻