CerenYigit Nutelllaa merhaba nasıl yükseldi peki benimde değerim düşük ama 6 gün gecikti hâlâ adet olmadım bugün tekrar kan vercem
ikramomm maviay246 canım biz aynı anda geçirmiştik dönemlerimizi sanırım bende 13’ü baz alarak 4+5 gösteriyor neye göre 3+3 hesapladın ben karıştırıyorum galiba 😁
maviay246 ikramomm Yanlış hesaplamışım kuzum adetin bitimini yazmışım dalgınlıkla şuan benimde 4+2 🌸🥰
altintaslar 3 hastalıkken öğrendim. Şimdi de 3+4🙃 İlk önce ovulasyon testi koyulaşmaya başladı kopkoyu oldu. Acaba da kaldım, hamilelik testi yaptım çift çizgi. Kan verdim pozitif 🙃
Z_S_61 3 temmuzda evledim 3-4 gün sonrasında uyku soğuk terleme halsizlik üşütme gibi oldum eşimle acile gittim doktor direk sen hamilesin dedi ve adet günümü bekledim pozitif çıktı☺️
maviay246 FeriDee yaa evet çok teşekkür ederim o kadar dalgınım ki bitiş tarihini girmişim başlangıcı 16 Ekim 4+2 gözüküyor şuan 🥰🥰🌹
Meleqim06 maviay246 Ben hesaplamayı yapamadım çünkü ilk gebelıktı bi bilgim yoktu ama planlıydı adetım 3 gün gecikti erken gebelık testi yaptım silik çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kanda 287 çıktı doktor daha çok yenı haftaya gel dedı kaç haftalık olduğunu sonra öğrendım
Nazliiiiiii Meleqim06 ya canım benim de 289 çıktı şimdi doktora gideceğim biraz korktum çok mu düşük diye
Eteby maviay246 reglime 1 hafta kala eşim in hamilesin hamilesin demesiyle test yaptım 2. Çizgi bildiğin göl ge olarak çıktı şimdi 11 haftaligiz