babyiscoming Çok şükür bende bebeğime kavuştum 1 ağustos gecesi saat 01.00de tuvalete kalktım hiç bişey yoktu 01.20 de tekrar uyandım bi döndüm biseyler akmaya başladı hemen tuvalete gittim. Su geliyodu. Paniklemeden duşa girdim. Hep duşta aktı. Evden çıkana kadar belimde hafif ağrı vardı. 2 2 buçuk gibi hastanedeydik. Hemşire muayene etti su baya bi aktı. 3-4 cm açıklık vardı. Sabah 10 a kadar 7cme kadar açıldı. 7 cm e kadar çok hızlı ilerledi.kasilmalar devam etti hep. 7den sonra hızlansın diye suni sanci vermeye başladılar. Ağrılar siddetlendi ve sıklaştı. Doktor epidural için vaktin var istersen yapalım dedi kaç kere. Yok ya dayanırım dedim istemedim 🙈 kuvvetli bi ağrı kesici yaptılar 2 kez o mahvetti. Gözümü açamadım. Kaç kere kustum. Başım acayip döndü.ve hep sancilar arttı. Ikınmak nasi bisey çalışın gidin mutlaka. Bağırmadan yapilcakmis.10 dan 2 bucuga kadar şiddetli ağrı çektim. 2 buçukta doğumhaneye aldılar. Sancı geldikçe ikindim hep. En son 3 kez fln hemşire üzerime çıktı bastırdı. En berbat kısmı o damarlarım patlicak sandım. Ama 3 kere de bitti. Ve içim boşaldı sanki.14.50 de bebeğim doğdu Dikisleri hiç hissetmedim dikerken. Ama sırtım kemiklerim her yerim ağrıyo dikişler de aciyo otururken. Çok şükür iyiyim yine de. Allah bu yolda olan herkesi kurtarsin.
Ecrinimleyla babyiscoming amin canım darısı başımıza sağlıkla inşallah bebeğin hayrlı olsun güle güle büyüt inşallah