Meleknkkk !https://resimyukle.io/r/nRpUnvbWZ4] Biliyorum saçma ama hiç çizgi olmayan kullanılmış negatif testi denedim tekrar heyecan olsun diye bakın bakalmm 😂😂😂
Halime0638 Meleknkkk ahahahaha 😂😂😂 biliyormusun bende ilk yaptığımda tek çizgi görüp sinirlenmistim üzülmüştüm biraz zaman geçince dur bi daha kullaniyim belki 2 cizgi olur diye tekrar yapmıştım 😂😂😂😂😂 cok sacma ama denemekten zarar gelmez djskdksk
Meleknkkk Halime0638 aynı beenn 😂😂😂😂 geçen ayın testi bu 😂😂 elimde test yoktu merak da ettim denedim öyle fotoğrafta belli olmamış ama hafif bi çizgi çıktı 😂 ama tabi byle bisey olması mümkün değil bildiğim için aldırış etmedim 😂 sadece biraz moral olsun komiklik olsun diye burda paylaşmak istedim 😂
Meleknkkk Halime0638 amaaann 1 buçuk senedir hep test yaptım bide biriktirdim haa 😂😂 yığınla test var sakladığım ilk başlarda üzülüyodum şimdide üzülüyorum ama öyle fazla değil 😂😂 yapınca psikolojim bozuluyo canım 😂 nasıl negatif diyrm pozitife döner belki diye günlerce teste bakıyorum sanki sonradan pozitif olsa hamile olcm 😂 ahahah o yüzden adetim gecikirse bi tane yapıyorum negatif çıktığında daha yapmıyorum 😂
Fasulyeninannesi1 Canımız annelerimiz tartışma içerikli yorumlar karşılıklı olarak silindi. Lütfen forumda yorum yaparken kelimelerimize dikkat edelim. Aşağılayıcı kırıcı ve hakaret içeren yorumlar forumda yasaktır. İyi forumlar dilerim ✨💜