Cigdem91 Park beşik olarak ebebeteki cibinlikli beşiği düşünüyorum alan ve kullanan var mı ? Birde bebek arabası neler aldınız ??
ppapatyaa Cigdem91 ayni dedginizden aldim ben cok guzel kurulumuda kolay kendim 5dk da kurdum valla acaip kullanisli ben cok begendim ve fiyati da uygun e bebekten 2hafta once aldim
ozgeg_ Cigdem91 biz bebek arabasını casual quantum aldık 1600tlden 1100tlye düşmüş civilin sitesinden aldk ve çok güzel gerçekten daha kullanmadık ama evde sürüşüne baktık çok beğendk👍🏻
1234 Cigdem91 ben bugun aldım ogluma bej rengini henuz kurmadım Arkadasım mavi rengini kullanıyor cok hos
1234 ppapatyaa bende bugun aldım 450 liraydı ama oğluma bej rengini aldım eve geldim aklım mavıde kaldı gibi Siz hangi rengini aldınız
1234 ppapatyaa içimde kalmak gibi degılde aynı renk olsun istemedim mavide guzeldi ama bejı resimden gorduk daha kurmadık
deletedmom321 1234 benim kızım olacak bej alacağım inşallah hem rengi güzel hem her mobilyaya uyar hem de ileride oğlum olursa ona da kullanılır :) bence doğru karar vermişsiniz
1234 deletedmom321 bej rengi acık degıldı ama bi kızım var zaten komsudada aynı rengi olunca oglusuma bejı alalım dedik ama kurulu halini gormeden Unısex olunca oyle alalım dedik cnm
DeryaKuzusu Merhaba hanımlar acaba aramızda olan var mıdır hala? Bu beşikleri alıp kullandınız bizlere de önerir msiiniz? Avantaj ya da dezavantajları nedir?